• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avaj, jadni Hamlete!

Izvor mondo.rs

Kada je objavljeno da će Benedikt Kamberbač igrati Hamleta u pozorišnoj predstavi, karte su planule u rekordnom roku. Sinoć je održana premijera i evo utisaka!

  Sinoć je u londonskom Barbikenu održana premijera predstave "Hamlet", za koju su karte planule pre godinu dana! Svi su želeli da vide Šerloka Holmsa i Smauga u ulozi danskog kraljevića i čuju "biti ili ne biti" i evo šta je "bilo".

Povezane vesti

Britanski kritičar Kventin Lets nije oduševljen ... u stvari jeste, ali samo Benediktom.

"Gospodin Kamberbač nas je podsetio da je vrhunski glumac. Šteta što nije izveo Hamleta u kostimu dostojnom Kraljevske kompanije, ili uz vođstvo vrhunskog reditelja. Možda je u 39. godini već zakasnio da igra mladog, besnog princa, za kojeg iz scene sa lobanjom dvorske lude Jorika saznajemo da je u dvadesetim godinama, ali njegova pojava, prepoznatljivi glas i dikcija su pobedili.

Takođe, mačuje vrhunski!

Da li podseća na kraljevića? Nisam siguran ... crna majica sa kapuljačom, tamne farmerice ... Bilo je zanimljivo videti kako je to postala glavna tema u pozorištu i moguće je da je angažman zvezde kao što je Benedikt zaslužan za ovacije na kraju predstave ...

Koliki li mu je honorar?

Ostatak postave je drugorazredan, potpuno zasenjen glavnim glumcem", napisao je kritičar, a onda dao par zanimljivosti.

"Hamlet sluša Net King Kola na gramofonu na navijanje. Duh njegovog oca čeka pola sata da se pojavi, a kada ga konačno ugledamo, razočaramo se jer ima škotski akcenat. Ima i gore - Gildernstern priča kao Boldrik, a Hamletov prijatelj Horacio ima tetovaže". Na kraju dodaje da su pozorišni kritičari "previše puta gledali Hamleta da bi znali da cene neke inovacije", ali da je njegova sedamnaestogodišnja ćerka oduševljena, zbog čega je "ovom Hamletu" dao četiri zvezdice.

hamlet
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE