• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parovi uskoro! Produkcija poručuje: Rušimo tabue!

Izvor mondo.rs

U nedelju uveče u luksuznu vilu useliće se 22 takmičara koja će narednih meseci zabavljati gledaoce i boriti se za prvu nagradu. Produkcija kaže: "Nije samo to..."

 Parovi: Nova sezona u 2015.

Pošto je razbila sve tabue i stereotipe, kad su rijaliti programi u pitanju, produkcija ove nacionalne televizije u nedelju će pokazati na šta su sve spremni zarad dobrog rejtinga i pozicioniranja kad je gledanost u pitanju.

Luksuzna vila je, tokom pauze renovirana, mnogi delovi su zamenjeni još lepšim enterijerom, a majstori užurbano glancaju poslednje detalje, jer sve treba da bude spremno u nedelju, za useljenje novih stanara glamuroznog studija.

Prema izvoru iz produkcije, pored pevačica, starleta, raznih zabavljača dugih profesija, učestvovaće i jedan policijski - general!

Ovaj funkcioner policije je u penziji, ali je svojevremeno pomerio mnoge granice kad je u pitanju ponašanje državnih funkcionera u javnosti.

Osim toga što je podržavao rok muziku, smelo u javnosti pokazivao svoje tetovaže, viđen je na raznim koncertima, vozio motore..

"Svi učesnici šou programa Parovi biće poznati u nedelju", kažu u produkcijji Happy televizije, koja je organizovala najgledaniji rijaliti program na Balkanu.

Na kastingu je bilo više desetina poznatih ličnosti, ali tim bira učesnike upoređujući njihove karaktere, zanimanja, prošlost, povezanost sa drugim učesnicima...

Među imenima učesnika novog serijala Parovi, čiji se početak najavljuje u nedelju pominjali su se: Miloš Bojanić, koji ubeđuje i svoju suprugu da idu zajedno u rijaliti, zatim, Uroš Ćertić sa devojkom, starleta Tijana Ajfon, modelsica i pevačica Ružica Veljković i Nenad Marinković Gastoz, koji su se proslavili u prethodnoj sezoni.

Ono što bi moglo da izazove buru u novoj sezoni, jeste povratak bivših učesnika, koji su izbačeni zbog nasilja: Miki Đuričić, Atina Ferari, Hasan Dudić...

"U toku je finiširanje pregovora sa jednim aktivnim političarem, očekuje se i da se on pojavi u našem rijalitiji", kažu u produkciji i dodaju da će biti mnogo iznenađenja.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rocky

u redu je za Gastoza, Mikija, Atinu pa i Ruzica prolazi...ali ovo ostalo veze nema...pa prosarajte malo, nemojte da se ponavljate a cist promasaj je Milos Bojanic

kultni..

Najveci krs koji pozivaju su Dudic,Ferari.Miki,Veljkovic!Sve su to fejk face i vrlo problematicni likovi!Agresivni su.. Neki fizicki a neki i fizicki i verbalno!Takve ljude ne treba pozivati! Videli ste u Madivima da je to najveca greska...Gledaoce takvi agresivci samo nerviraju!Kao sto su Bojanic i Golubovic, dve osobe ,koje bi unele samo negativnu energiju i tako odbile gledaliste. a rijaliti spustile na najnize grane!Oni nemaju sta vise da pokazu i kao takvi su sasvim suvisni!Najbolje da Bojanic pored zene,ubaci i strinu ,tetku ,pa i decu..Em dzabe smestaj,em se nista ne radi,em se svadjaju..ma cudo od provoda..a za sve to uzimaju i dobru lovu!Pa gde to ima...A nemaju sta da pokazu novo.a ono staro bolje i da nisu!Ostavite te stare istrosene likove ,dajte nesto sveze ,novo i mladje ili bar iteresantnije,harizmaticnije..Dzaba vam glamur,ako ce vam gosti izgledati, kao da su dosli iz poslednjeg cina..Maratonaca...Ali sva sreca da ce tu biti potomak legendarnig srpskog naturscika Stanojla Marinkovica ..Nenad Marinkovic Gasttozz,koji ce ih sve docekati bas kao sto je nekad i njegov deda Stanojlo docekao autobus firme , Krstic,u kultnom filmu.. Ko to tamo peva!Cuce onu cuvenu repliku ..njegovog deda Stanojla!.Dalje neses moci...Busi..ha,ha,ha..Busiiiiiiiiii.ha ,ha ha!..Nije deda Stanojlo dao da mu se predje preko oranja..tek tako,pa morao je i sinove da zove...I ovi iz firme ,Krstic, ipak popustise..konacno!E tako i ovo..Dajte nam malo vise ljudi sa pozitivnom energijom,nemojte birati samo dokazane negativce..to pocinje da nas smara!.A najbolji dokaz su vam Maldivi! Obicno ta losa energija i te ceste fejk svadje,sputavaju onu pozitivnu i pokretacku energiju ..i cela prica krece pogresnim tokom!.Ne sme nista biti predozirano..a narocito zlo i negativno! Ako jeste moze i rijaliti..da strada!

Rajko

Ovo probija sve puteve u mozgu. Zatupljeni narode!!!

SERIJE