• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako izgleda luksuzna vila Parova! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Udara se poslednji glanc! Luksuzna vila spremna za početak nove četvrte sezone najglamuroznijeg rijalitija!

 U nedelju, u 20 sati, znaće se koji učesnici ulaze u luksuznu vilu Parova i borbu za veliku nagradu do 100.000 evra.

Njih dvadeset dvoje, pokušaće da osvoje gledaoce Happy televizije, koja koje prethodnom sezonom rijaliti šou programa Parovi, imala nezapamćenu, gotovo istorijsku gledanost, jer je šer u jednom trenutnu bio i 60 odsto gledanosti.

"Sve je spremno, finalne probe su u toku – kažu u produkciji.

"Tehnički smo još opremljeniji i gledaoci će to primetiti. Obezbeđene su dodatne kamere, tako da je gotovo svaki milimetar pokriven i učesnici šou programa nemaju kud da pobegnu od oka u režiji, ali i onih ispred malih ekrana. Enterijer je renoviran i izmenjen".

A, među učesnicima, koji će se useliti u luksuz i glamur i pokušati da se prikažu zabavnim i dobrim za rejting, kao sigurni takmičari se pominju: Uroš Ćertić, Ivana Elektra, Nenad Marinković Gastoz, Zorica Marković...

Očekuje se i povratak Miljane Kulić, koja je izbačena iz rijalitija Hotel Maldivi. Veliku pažnju, medija i muškaraca, verovatno će privući hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je najavljivala da će obeležiti ulazak u četvrtu sezonu rijalitija Parovi, jer će se pojaviti u dosad neviđenom izdanju.

Početak rijalitija, na Hepi televiziji pratiće mnogo novinarskih ekipa, od kojih su se neki najavili i iz bivših jugoslovenskih republika. A, koliko su tačne priče da se međšu takmičarima nalazi i jedna Tajlanđanka, ostaje da se vidi. Ona će, veruje se, pokazati umeće istočnjačkih žena, čime će izazvati pravi – šok.

"Obećavamo dobar zabavno humoristički program, jer, ovo je šou koji je pomerio sve granice i razbio sve stereotipe", obećavaju producenti.

"Namera nam je da opravdamo poverenje gledalaca, koji su nam obezbedili da budemo na vrhu tabele s rejtinzima i pružimo im još bolju zabavu sa malih ekrana.

Kofere već pakuje i Miki Đuričić, koji će ovog puta dati sve od sebe da smanji impulsivnost, ali i da se dobro zabavi sa klaberkama i starletama, koje plene izgledom i harizmom. Gledaoci će vdieti hoće li mu se približiti i Hasan Dudić i Atina Ferari.

Inače, produkcija je za ovu sezonu,prirpemila mnogo iznenađenja. Osim što će se među učesnicima pojaviti ljudi koji pomeraju granice, gledaoci će prvi put imati priliku da se susretnu i sa neverovatnim tehničkim mogućnostima, koje za sada, nema nijedna konkurentska televizija.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 21

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tiz

nista nisu promenili.

ne znaju...

Tv Happy je nabolja kad su rijalitiji u pitanju!Nekada omanu sa ucesnicima ,pa pozivaju one negativce..da se tu lece,spavaju,dremaju..ma da tu jednostavno bezbrizno logoruju!Umesto da nam pruze vise zabave..muzike,ljubavnih i drugih tekucih rijaliti problema i zapleta,oni nas svojom negativnoscu teraju..sto dalje! Obicno krenu sa nekom fejk zescom psihoanalizom pojedinaca ,a posto su neuki psihoanaliticari..obicno zavrse u corsokaku!Kao ovaj Vuk,Ejmi..i drustvo slicnih fejkera!.Pa sad ne znaju,da li su dosli ili posli!Kako se kraj blizi..ne znaju, da li da poljube Brendona i Rajka.. ili nastave da ih pljuju, kao najgori kocijasi!Neko im je pogresno rekao ..stav nikad ne menjaj,pa makar i pogresan! I oni to bukvalno shvatili!Pa nije ni cudo, da se iz reci bukvalno ..izdvaja samo rec bukva!.Zbunjuje ih njihov visok rejting kod gledalaca!Pogresno su oni tu nesto..zamislili!Oni su u zelji da sruse njihov rejting..srusili svoj!Preigrali su se...Ili mozda ovde vazi ono staro zivotno pravilo..Ko drugome jamu kopa ,sam u nju upadne!Ili sto rece neko,najvise izgledaju kao da ne znaju,da li su posli... ili dosli!

Ciciban

A kuki jada... Ubicete nas sa tim rijalitima.. Kako djete da vaspitam, kad na svakom programu ima po jedan.

SERIJE