• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su nove Pinkove zvezdice! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Prvo veče nove sezone takmičenja, i već sedam "petica"! Upoznajte nove talentovane klince koji će se boriti za titulu Pinkove zvezdice!

Večeras je na Pinku počela druga sezona takmičarskog šoua za decu koja žele da se ostvare kao pevači, pred strogim žirijem koji čine Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Hari Varešanović.

Prvo veče i odmah "petice" – Nejra koja je pevala pesmu "I have nothing" i Ivana sa "Srešćemo se opet" dobile su po pet glasova od žirija, kao i apsolutna "pobednica" prve epizode, malena Katarina koja ima samo sedam godina! Nju Leontina pamti sa festivala "Čarolija".

"Imala je pet godina, nije postojao stalak za mikrofon koji je mogla da dohvati", rekla je ona.

Slatka devojčica iz Beograda, koju su prozvali Palčica, tako je već u prvim časovima postala jedan od favorita, divnim izvođenjem pesme "Ima jedan svijet".

Katarina Pinkove zvezdice Ima jedan svijet
Izvor: YouTube

"Razbila" je i Mina sa pesmom "What's up", i za nju su Jelena i Hari rekli da je najbolje pevala večeras. Uroš sa "Sve je ovo premalo za kraj" od Leontine je dobio titulu superfinaliste, nova Selena Gomez – Tamara sa "Jar of hearts" oduševila je žiri, a konačno ga je rasplakao mali Marko pesmom "One night only".

Marko One night only
Izvor: YouTube

Žiri je prema njima bio velikodušan, ali bilo je i neuspešnijih audicija. Po četiri glasa dobili su Darija, Martija, Ivona i Ilma, uz pokoju kritiku žirija, a po tri Anđela, Tamara, Mateja i Nikola.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ns

Mali Marko je cudoviste od pevaca....na zalost drugi ne moraju ninda pevaju jer je pobednik vec proglasen:)..svaka cast mali

Staka_Nk

Ovaj mali Bošnjak je fantasticno otpjevao pjesmu...Nevjerovatno

SERIJE