Vidimo se na balkonu da repujemo zajedno!

Autor:

Momci iz THCF oduševljeni što se njihova košarkaška himna čuje i na parketu dvorane u Berlinu.

Vidimo se na balkonu da repujemo zajedno! Foto: MN Press

Naši košarkaši ređaju pobede na evropskom prvenstvu. Nakon što su pobedili Španiju, Nemačku, Island i Tursku, momci će igrati za prvo mesto u grupi protiv Italijana.

Da su složni i uigrani, to vidimo na parketu, ali ono što ih takođe jako motiviše da pobede, jeste košarkaška himna "Igraj i pobedi", koju su napisali momci iz grupe THC La Familija- Borko i Stefan, a koji košarkaši često slušaju pred utakmice.

Ono što nismo očekivali, jeste da se i Nemci "prime" na himnu, koju su često puštali u pauzama na poluvremenu i tokom zagrevanja igrača u Mercedes areni.

Pogledajte.

Srce je tuklo, gledao si hrabre!

A video posted by MONDO (@mondoportal) on

Momci iz grupe THC La Familija kažu da njihova pesma održava pobednički duh i da im je jako drago što se himna čuje i u Nemačkoj.

THC La Familija, reperi, hip hop, rep, muzika, 60 sekundi Foto: MONDO

"Prvi put kada ih niko nije ispratio na Svetsko prvenstvo, mi smo ih baš tom pesmom ispratili. Pouzdano znam da 'Igraj i pobedi', motivaciono slušaju pred svaku pobedu. Želimo da im ova pesma donese sreću, neka nastave da kidaju, mi ih čekamo na balkonu da repujemo zajedno!", kaže Borko za MONDO.

Podsetite se njihovog intervjua za MONDO TV

Izvor: MONDO


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti