• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisomnia - za svakog ponešto!

Izvor mondo.rs

Dve konceptualno različite večeri na festivalu koji se održava 14. put!

Muzički festival Nisomnia 2015 održaće se 25. i 26. septembra u Nišu u rovovima niške tvrđave. Ovaj tradicionalni gradski festival održava se 14. put sa dve konceptualno različite večeri muzičkog programa.

Povezane vesti

Danas počinje prodaja karata za festival, pojedinačne karte za veče koštaju 200 dinara, a komplet za obe večeri je 300 dinara. Karte možete kupiti u Niškom kulturnom centru, galeriji NKC-a, Turističkoj organizaciji Niš (Kancelarije u Pobedinoj ulici, Voždovoj i na ulazu u Tvrđavu), Hedonist cafeu, kafeu Movies. Tokom trajanja festivala karte se mogu kupiti u pres centru, u kafeu Movies u Tvrđavi kao i na ulazu festivala u rovovima.

Tačna satnica programa festivala biće objavljena u četvrtak, 24. septembra.

Na ovogodišnji festival pozivaju sve lično Zabranjeno pušenje i Artan Lili, kao jedni od ovogodišnjih izvođača, a video pozive možete preuzeti iz priloga mejla.

I ovogodišnja Nisomnia ostaje dosledna u zadovoljenju različitih mužičkih ukusa publike. Prve večeri hedlajner ovogodišnjeg festivala je poznata Ex Yu grupa Zabranjeno Pušenje, koja se u Niš vraća nakon više od 25 godina. Uz njih će nastupiti Eva Braun, Artan Lili i The Funk Soul Brothers (DJ Funky Junkie & DJ Ceka).

Naredne večeri, u subotu, publiku festivala kao hedlajner dočekuje Silicone Soul. Među ostalim učesnicima su Phonoratz / Happy People, Gandhi mother Phunkers / BAUK, El Jazzyra Dj set (zarEz & Joy Legend) i Dos Padres.

Festival organizuje Niški kulturni centar, a pokrovitelj je Grad Niš.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ds

The Funk Soul Brothers (DJ Funky Junkie & DJ Ceka)!!! Zurkaaaaa

Munje Nebjeske.

26. smo u Banovini, Stereo Banana, Ding Dong, D-fence, bolje najavite taj spektakl ;)

SERIJE