• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo karte za predstavu u Mikser hausu!

Izvor mondo.rs

MONDO vam poklanja ulaznice za predstavu "Ja ili neko drugi" 29. i 30. septembra.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam email sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Utorak", ili "Sreda", u zavisnosti od toga za koji se dan prijavljujete. Adresa je [email protected], a dobitnici će odmah biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

Predstava "Ja ili neko drugi", rađena po tekstu Maje Pelević, a u režiji Jelene Bogavac, sa fantastičnom glumačkom podelom – Jovana Stipić, Aleksandra Janković, Vlada Aleksić, Miloš Vlalukin, ponovo je na repertoaru Mikser Teatra 29. i 30. septembra, u 21h u Mikser House-u
(Karađorđeva 46).

Drama “Ja ili neko drugi” inspirisana je istinitim događajem – kidnapovanjem i oslobađanjem austrijske devojčice Nataše Kampuš. Događaj je poslužio kao okidač za pisanje priče koja ispituje koncept slobode u savremenom životu koji, u velikoj meri, pokreću i kontrolišu mediji.
Manir pisanja komada je poetičan i fragmentiran – priča ispričana od strane glavnog protagoniste sporadično biva prekinuta horom medija, komšija i savesnih građana, dok se celokupan tok priče s vremena na vreme prekida upadicom.

“U ovoj predstavi govorimo o posledicama medijske manipulacije, koja je proizvod realnog tragičnog događaja, koji posluži kao hrana žutim medijima za razbarušene strasti kiča, šunda i lažne empatije. Surovi konzumeristički svet sklon je linču umesto prave empatije”, rekla je
rediteljka Jelena Bogavac.

Drama se takođe dotiče i pojma podeljenog identiteta, izraženog u naslovu predstave, odnosno u dilemi: ja ili neko drugi. Kada heroina predstave, nakon deset godina zatočeništva, konačno biva oslobođena, ona biva uvučena u snažnu i moćnu medijsku i javnu mrežu. Paradoksalno, onog
momenta kada konačno dobija svoju slobodu, njen život postaje vlasništvo medija, stoga je ključno pitanje koje predstava postavlja to da li pojedinac može istinski da bude slobodan kada ga novi otmičari čekaju iza ugla.

Karte su dostupne preko prodajne mreže GIGS TIX, po ceni od 500 dinara, dok će na dane izvođenja cena biti 700 dinara.

Ja ili neko drugi trejler
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE