"Dogi stajl" za pamćenje

Autor:

Pročitajte savete kako bi vam seks otpozadi bio maštovitiji i senzualniji.

64
A- A A+

O "dogi stajlu" se može misliti kao o pravoj pozi za "nevaljale" dame. Ima tu nečega malo divljeg, bezobraznog i strastvenog što podiže raspoloženje. Da ne pominjemo fantastičan osećaj...

"U ovoj pozi može doći do najdublje moguće penetracije, a G tačka je dostižna takođe", rekla je Ava Kadel, autorka knjige "Neurolovology".

Dakle, ukoliko ste fan ove poze, čitajte dalje... 

Odmorite kolena

Klasična "dogi" poza (klečanje "na sve četiri") može da bude super, ali vremenom će vas zaboleti ruke ili noge. Mnogo žena se žali da dobijaju bolove u kolenima, vratu ili leđima. Probajte da se naslonite na zid rukama, ili da se savijete preko stola, pulta... 

Koristite jastuke

Još jedan način da sprečite odrana kolena (zbog tepiha, ili grublje posteljine, na primer) je da napravite sebi podlogu od jastuka. Možete i potpuno da legnete na krevet i postavite par jastuka ispod struka. To će stvoriti bolji ugao za vašeg partnera.

Izađite iz spavaće sobe

Najbolji deo kod dogi stajla je to što vam nije potreban krevet - možete imati seks svuda po kući! Pokušajte pod tušem, preko trpezarijskog stola (obavezno dobro očistite sve posle) ili u hodniku uz zid. "Moj favorit je naslanjanje na mašinu za veš dok radi, pa je tako kao veliki vibrator", kaže Kadel.

Preskočite skidanje

Za "uzmi me, sada odmah" momenat, "zadignite haljinu ili suknju, sklonite donji veš u stranu", savetuje Kadel. Takođe, svaki sledeći put kada budete nosili tu istu garderobu imaćete lepo sećanje.

Uposlite vašu ruku

Kada zadovoljstvu doprinosite prstima ili vibratorom, stimulišite klitoris dok vam partner ne omogući da doživite orgazam dvostruko jači. Zapravo, ovo je jedan od najboljih načina da povećate šanse za orgazam tokom seksa otpozadi.

Uključite bradavice

Ukoliko volite stiumulaciju grudi, dogi stajl je savršena poza da ih uključite u igru. Uhvatite ruke vašeg partnera i uputite ih ka grudima. Onda, dok držite svoje ruke preko njegovih, možete da mu pokažete tačno kako želite da se ophodi prema njima.

Pustite glas

Tokom seksa otpozadi većina žena se oseća opuštenije, jer muškarac ne može da im vidi lice. Tako da, opustite se još više - stenjite, pričajte bezobrazno i radite sve one stvari koje vas je sramota kada ste u misionarskoj pozi.

Izvedite šou za sebe

Pozicionirajte sebe ispred ogledala, tako da partner i vi možete povremeno da bacite pogled jedno na drugo. I nemojte da se iznenadite ako vas to podstakne da napravite šou. Zabacite kosu, izvijte leđa malo više i uputite mu u ogledalu "onaj" pogled.

Zađite u "nepoznato"

Ukoliko ste fan analnog seksa, ovo je najzgodnija poza u kojoj se možete prebaciti sa vaginalnog na analni seks. Obavezno promenite kondom kako bi izbegli infekciju i ako je vaš prvi put, koristite dosta lubrikanta i idite polako.

Neka bude senzualno

Ko kaže da dogi stajl mora da bude gruba poza sve vreme? Napravite da bude malo romantičnije tako što ćete izabrati pozu sa strane ili iskoristiti ovu pozu u kadi, okruženi svećama.

Preuzmite kontrolu

Iako se ponekad čini da je vaš partner taj koji odlučuje sve u ovoj pozi, postoji mnogo stvari koje vi možete da uradite kako bi preuzeli "vladavinu".

Manje ili više izvijena leđa kontrolišu dubinu penetracije (manje izvijanje leđa mu ne dopuštaju da ide duboko) ili možete da ga uhvatite za kukove kako bi kontrolisali brzinu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti