mondo.rs

Babović hteo da se bije, pokazao srednji prst!

Autor:

Kapiten Partizana nije izdržao uvrede sa tribina posle utakmice sa Čukaričkim. Babović hteo da se bije sa navijačima, a na kraju ih "častio" srednjim prstom.

Babović hteo da se bije, pokazao srednji prst! Foto: MN Press

Burno i ružno! Veoma ružno...

Proslava 70. rođendana Fudbalskog kluba Partizan trebalo je da bude zaokružena u ponedeljak na utakmici protiv Čukaričkog. Umesto slavlja i pobede, "parni valjak" je doživeo četvrti prvenstveni poraz ove sezone, a na stadionu su viđene vrlo ružne scene kada je Milorad Mažić označio kraj duela.


Na meti navijača, pored Uprave, kojoj su navijači sa Istoka i Zapada stadiona u Humskoj ponovo poručili da napusti klub, našao se opet Stefan Babović.

 Iskusni fudbaler Partizana, za razliku od prethodnih utakmica, kada je primao uvrede i nije ih vraćao, ovaj put je "eksplodirao"!

Babović je po završetku meča krenuo ka Zapadu da se obračuna sa navijačem čije provokacije nije mogao da izdrži. Na sreću, saigrači su zaustavili besnog kapitena.

I Istok ga je dočekao uvredama, a Stefan je publici na ovom delu Partizanovog stadiona uzvratio srednjim prstom.

Poruka navijača bila je jasna: "Stefane, odlazi"!

Za razliku od ove dve tribine, Jug je pesmom i aplaauzom pozdravio Babovića. A, kada su igrači otišli u svlačionicu, navijači sa južne tribine preskočili su ogradu koja ih deli od Istoka i krenuli u obračun sa neistomišljenicima.

Policija je bila spremna, tako da su izbegnuti teži incidenti.
Pogledajte sve detalje meča i Babovićev ispad (od 6:30)

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti