• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Studenti u Albaniji: Ne bojimo se

Izvor mondo.rs

Grupa srpskih studenata koji će u Elbasanu navijati za našu reprezentaciju kažu da jedva čekaju utakmicu i da ne strahuju od incidenata.

 Studenti na utakmici Albanija - Srbija Izvor: MN Press
Izvor: MN Press

Srpski fudbaleri neće biti bez podrške u Elbasanu.

Utakmicu protiv Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo uživo će pratiti i grupa od 50 studenata iz Srbije, koji će u sredu popodne krenuti put Tirane sa aerodroma Nikola Tesla.

"Rečeno nam je da nećemo biti u 'živoj vatri', među najžešćim navijačima i da će nas čuvati policija. Verujem da će bezbednost biti na najvišem nivou, kao i da niko ne namerava da nas povredi", rekla je Milena Beran, studentkinja Grupe za albanski jezik na Filološkom fakultetu u Beogradu, a prenose Večernje novosti.

"Svi smo poprilično euforični i jedva čekamo da stignemo", dodala je.

Akademci će spavati kod vršnjaka, u albanskim porodicama, a sa njima će i na tribine.

"Radujem se novom iskustvu i novim poznanstvima. Straha od incidenata na ulici ili na stadionu nema. Naše ću podržavati, ali videćemo koliko ću naglas moći da navijam. Svakako, radujem se što ću biti na tribinama", nestrpljiv je Uroš Radulović, student Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Ova interesantna "ekskurzija" posledica je odluke o osnivanju Regionalne kancelarije za mlade Zapadnog Balkana, koju su potpisali predstavnici Albanije i Srbije. Zajednički su se zavetovali da će unapređivati saradnju mladih, jačati duh tolerancije i poštovanja ljudskih vrednosti. Njihovu posetu zajednički organizuju ministarstva prosvete dveju zemalja, pišu "Novosti".

Komentari 19

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

hm

Devojko ko te natera da studiras albanski jezik?! Da nece mzd to sutra da ti traze u cv-iju?!ccc Ko to studira,mora da je skrenuo sa uma i zasto uopste imamo taj smer,kome treba?!!!!!?!!!!?

G

Kakav im je ministar takvi su ti nazovi studenti.Placenici idu u tu nazovi drzavu i to uoci utakmice koju su prodali jos u BG

komshija iz rks

vjeruj mi, ako dobijete utakmicu na fer igru poshteno cestitke vama I besu nashu imate ako iko vas u stadion napada taj nece proci dobro, mi smo dali besu reprezentaciju nashe da nece biti problema, ali hocemo pobjedu, ako izgubimo ne daj boze, onda neka razmisli rama, duka presednik fsalbanije I lorik cana, koj ce odgovor dati albancima, mi hocemo u euro 2016, ko dolazi iz srbije koj igra za srbiju, shta misli I racuna srbija to nas uopshte ne zanima, mi smo spremni za slavlje, ako rama I duka misli da neko ce prodat auto od 10000 eura za utakmicu a rama I armand duka da sve to usere, e nece bogami, imaju da nam daju racune zashto su to propustili? reprezentacije srbije zelimo dobrodoshlicu I ljep preovod I dobro secanje na albaniju I nek se koncetrisaju na utakmicu a ne na hushkashe. njima niti dlaka sa glave nece faliti, bitce navijanja I vregjanja ali nece biti fizickih napada I mrznje prema srbiji. vucic nece biti u elbasanu, jer vucic nikada nebi dosho, to je samo vuciceva propaganda I lazi. I rama nebi ishao u Beograd garantirano. sve ce biti u granici gde se moze, albanija sigurno putuje za euro 2016 to nemoze nas zaustaviti sigurno, zato shto danci gube u portugalu, nasha sreca shto ste vi poceli slabo a ne zato shto ste slabiji tim. nasha sreca shto imamo kvalitetnog trenera koj smo ga dovjeli od Inter Milan koj zna shta radi I radio sa ekipom 3 godine. MORATE PRIZNATI DA NASHI MOMCI SU BILI VISHE ZRTVOVANI I DALI SU VISHE ZA SVOJ NACIONALNI GRB NEGO SHTO SU SRBI DALI. VECA Sloga

special image