Dnevnik "Njujork tajms" kao mesečnik u Nedeljniku

Čitaoci u Srbiji imaju prilike da od danas na srpskom jeziku čitaju izbor tekstova iz čuvenog "Njujork tajms". Jednom mesečno izbor će izlaziti uz "Nedeljnik".

0
A- A A+

njujork tajms srpski, njujork tajms, the new york times, nedeljnik Foto: Mondo/ Goran Sivački

Prvo izdanje "Njujork tajmsa" na svetu kojem je dozvoljeno izlaženje na mesečnom nivou predstavljeno je u Mikser hausu pred brojnim predstavnicima političkog, biznis i kulturnog života Srbije.

Beogradski list "Nedeljnik" predstavio je sinoć srpsko izdanje odabranih tekstova iz Njujork Tajmsa, koji će jednom mesečno izlaziti uz izdanje tog našeg nedeljnika.

Urednik Nedeljnika Veljko Lalić rekao je na promociji da će njegov list svakog meseca objavljivati izbor najboljih tekstova iz Njujork Tajmsa i da je reč o prvom svetskom izdanju njujorškog lista na mesečnom nivou.

Pred čitaocima će se u četvrtak naći, na 26 strana, izbor tekstova iz njujorškog dnevnika, o izbegličkoj krizi, o krizi zapadnih vrednosti, o radu zaposlenih u trgovačkom gigantu Amazon, kao i priča o Kitu Ričardsu i njegovom novom albumu i povratku Brusa Vilisa na Brodvej.

Povezano

Sve vesti