• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aveti u Beogradu!

Izvor mondo.rs

U glavni grad ove jeseni uselile su se Aveti! Poput utvara koje su dobro zamaskirane i žive sasvim neprimetno među nama, Aveti su odličile da pokažu svoje pravo lice...

Predstava "Aveti" biće izvedena 15. oktobra na pozorišnoj sceni Bitef teatra.

Povezane vesti

Najprecizniji opis Aveti dao je Henrik Ibzen u svojoj čuvenoj istoimenoj drami, koja se od premijere 1881. godine izvodi širom  sveta.

Kako prave Aveti danas zaista izgledaju, publika će moći da sazna na pozorišnoj sceni Bitef teatra već od 15. oktobra, za kada će biti održana beogradska premijera predstave "Aveti" u produkciji Hartefakt fonda.

Novo čitanje "Aveti", u režiji Andreja Nosova, premijerno je izvedeno proteklog leta u okviru Festivala Grad Teatar - Budva. U predstavi igraju Mirjana Karanović, Branko Cvejić, Slobodan Beštić, Milan Marić i Jovana Gavrilović.

Autorski tim čine i Vuk Bošković (dramaturg), Janko Dimitrijević (producent), Mirna Ler (scenografkinja), Lejla Hodžić (kostimografkinja), Nikola Tomašević (scenski pokret), Dragan Đurković (dizajner svetla) i Dušan Pavlović (sufler). Predstava je nastala u koprodukciji Hartefakt fonda, Festivala Grad Teatar - Budva, MESS festivala iz Sarajeva i Bitef teatra iz Beograda, uz podršku Ovation BBDO.


Pogledajte i video najavu predstave

aveti
Izvor: YouTube

Nakon premijernog izvođenja 15. oktobra, kao i repriznog zakazanog za dan kasnije, "Aveti" će se od novembra naći na redovnom reperotaru Bitef Teatra u Beogradu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE