Ko su čupavci sa slike?

Autor:

Ko bi rekao da će jednog dana i jedno i drugo, u određenim periodima svog života, biti na “vrhu sveta”. Pogodili ste ko je nonšarlantni mladi hipi par na fotografiji?

19
A- A A+

Da, da...U pitanju su Bil i Hilari Klinton koji ovih dana slave 40 godina braka. Bil i Hilari sreli su se 1970 godine na Univerzitetu Jejl u biblioteci, a nekoliko dana posle toga imali su i prvi “sudar”. Sudeći prema izjavama Hilari Klinton, radilo se o fatalnoj privlačnosti.

Par je od tada prešao dug put or Arkanzasa do Bele kuće (koja im se, zahvaljujući Hilari, ponovo smeši), uključujući i “Ovalnu sobu” u toj kući, u kojoj je Bil izvršio preljubu s Monikom Levinski, a ceo svet je saznao za to.

 Američki mediji sada naširoko prenose detalje romansirane biografije ovog slavnog para, koji je uspeo da premosti svašta u svetskoj politici, pa i najtežu prepreku u jednoj vezi.

Hilari i Bil Klinton venčali su se 11. oktobra 1975. godine i to – nećete verovati – bez imalo pompe, u dnevnoj sobi svog doma, pred ukupno 15 zvanica.

Kasnije su održali zabavu za prijatelje kojoj je prisustvovalo mnogo više mladih ljudi. Medeni mesec su, ako vas zanima, proveli na Akapulku, a put je finansirala tašta Bila Klintona.

Zato, ne očajavajte ako vam sve danas izgleda kao da ste luzeri. Možda i vas i vašeg dragog (dragu) jednom okače ovako na net – pod firmom “ko bi rekao da će se proslaviti”...Povezano

Sve vesti