• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečko, nije sa tobom baš sve u redu!

Prilikom tradicionalnog otvaranja šampanjca na pobedničkom postolju, pobednik trke F1 u Rusiji, Luis Hamilton je poprskao jednog od najmoćnijih ljudi na svetu, Vladimira Putina. Izgleda mu niko nije rekao da se to i nije baš normalno!

SVE GALERIJE

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

WRC Promoter

Sramota za F1, ovaj tranvestit i shemale Luiza Hamilton je od muškog sporta F1 napravio gay paradu.

nataly

I sada je L. Hamilton ispao "baja" !? Od nevaspitanog čoveka se i očekuju takvi postupci. Pitam se samo da li bi tako nešto smeo da uradi u Bahreinu i prska šeika ili u Monaku da slično učini princu Albertu ?? Stara garda vozača F1 je živela za to da im nagradu uruči Albertov otac, princ Renije, a ovi sada gledaju kako da se sprdaju prilikom dodela nagrada. Bruka i sramota za najbrži cirkus na svetu. Naravno da je predsednik Putin to primio sa osmehom zbog čega i jeste No 1.

Саурон

@nataly Шта зна клошарчина неваспитана без манира... Ја ти гарантујем волели га или не да легендарни Шуми никада овако не би поступио једноставно човек је одувек био шмекер ... Исто мислим и за Хакинена... А овај мали кикирез доказује да нема основну културу... Шампањцем се поливаш са колегама возачима и поливају се своји механичари, а не особе које уручују пехар, био то Путин или нека од оних девојака што својом лепотом увеличавају догађај.... Иначе лично мислим да се Путин није уопште узбуди због пар капи шампањца, није он си.ица...