Nova domaća serija "Komšije" (VIDEO)

Autor:

Braća Karadžić ovog vikenda predstavljaju novu seriju na RTS-u!

17
A- A A+

Serija "Komšije" biće emitovana od nedelje, 25. oktobra u udarnom terminu (20:05h), i planirano je da bude snimljeno ukupno 25 epizoda. Ovo je prvi put da Mima i Milan Karadžić sarađuju sa Radio-televizijom Srbije još od 1990. godine, kada su snimili film "Ožalošćena porodica".

"Završićemo prvih 12 epizoda do Nove godine, a onda ćemo posle praznika snimiti još 13. Serijal je trebalo da bude sitkom u trajanju od 25 minuta, ali pošto RTS nema tu formu, produžili smo epizode", rekao je Milan Karadžić za "Informer".

"Serija će biti emitovana na Javnom servisu, koji je prepoznao dobru ideju i scenario. Mislim da ćemo vratiti na male ekrane dobre projekte kakve smo nekada imali. Postoji i publika koja bi gledala nešto osim rijalitija", rekao je Mima Karadžić.

U seriji igraju Milena Dravić, Hristina Popović, Miloš Samolov, Nataša Marković, Nebojša Ilić i Milica Mihailović, a debituje Anja Mit koja igra Miminu ćerku.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti