Poslednji Đuzin film uskoro na televiziji

Autor:

Film "Bez stepenika" biće prikazan polovinom decembra ove godine na televiziji, nakon puta po revijalnim festivalima srpskog filma.

2
A- A A+

Poslednji film Vlastimira Đuze Stojiljkovića "Bez stepenika" završen je 17. juna, na dan kada je glumac, koji je, kao i glavni junak, živeo u domu za stare, preminuo u 86. godini.

Stojiljković je tumačio lik Slaviše Petronijevića, profesora neuropsihijatrije, obolelog od Alcahajmerove bolesti, koga porodica želi da smesti u starački dom.

"Bez stepenika" do sada je osvojio sedam nagrada za glumu i režiju i večeras će otvoriti 13. "Festival domaćeg filma", koji se održava u Leposaviću, na Kosovu i Metohiji.

Nakon ovog prikazivanja, "Bez stepenika" odlazi u Finsku na 5. Festival srpskog filma, a u periodu od 29. oktobra do 15. novembra kreće na prikazivanja u sedam australijskih gradova u sklopu održavanja 15. Festivala srpskog filma u Australiji.

Film potom putuje i do Kanade i SAD-a.

Televizijska premijera filma "Bez stepenika" zakazana je na RTS-u za prvu polovinu decembra 2015. godine.

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti