Novak Đoković je tata mađioničar! (VIDEO, FOTO)

Autor:

Novak i Jelena Đoković su postali roditelji pre tačno godinu dana. Pogledajte kako se snalaze u toj ulozi...

2
A- A A+

"Važno je probati", reče Novak i uze balon u ruke, dok ga posmatra plavokosi Stefan.

"Dođi ti mali", pozvao ga je tata i dao mu...

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor: YouTube

"Želimo veliku porodicu, ali u pravom trenutku i na pravi način. Novak ima veoma stresan posao, svake nedelje smo na drugoj lokaciji, a ja po pet sati gledam njegove mečeve i nerviram se. Naša deca će imati pravi dom, neće odrastati po avionima i hotelima", rekla je Jelena pre nego što je zatrudnela i postala majka.

Malog Stefana je rodila 21. oktobra 2014. u Francuskoj, u klinici "Lenval" najvećoj u Nici, gde su rođeni i blizanci Anđeline Džoli i Breda Pita, odnosno ćerkica Sandre i Andreja Meljničenko. 

"Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna", napisao je Nole na Twitteru kada je saznao da je njegova verenica trudna.

Dete su nazvali Stefan jer im je to omiljeno ime, deo je srpske istorije i lako se izgovara svuda u svetu. 

Trude se da sina, koliko je to moguće, sačuvaju od medija i javnosti. Podižu ga u Monte Karlu, a kada Novak odsustvuje zbog mečeva, Jelena ima pomoć ostalih članova familije, ali i bebisiterki.

Mada, Jelena nije samo mama i domaćica - bez obzira na obaveze oko sina, početkom oktobra se vratila i poslovnim zadacima koje ima kao direktorka Fondacije Novak Đoković.

Mali Stefan je budi u šest sati ujutru, objavila je nedavno na Instagramu, a onda počinje uživanje... O tome svedoči najnovija porodična fotografija koju je Jelena objavila:

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti