mondo.rs

Šapić: Moja Nambija uz Srbiju, pa se vi sprdajte

Autor:

Proslavljeni vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić pokazao je da ume da se našali na svoj račun.

7
A- A A+
Aleksandar Šapić: 1. 6. 1978. Foto: MN Press Aleksandar Šapić: 1. 6. 1978.

"Moja Nambija ili ti Namibija, glasala protiv prijema Kosova u UNESKO, pa se vi sprdajte", napisao je Šapić u sinoć objavljenom tvitu.


Kasnije je objavio još jedan tvit u kojem navodi da bi bilo bolje da je više onih koji "nemaju problem sa sprdnjom na svoj račun".


Šapićevi lapsusi i greške u padežima, koje je još u martu 2013. godine izgovorio u emisiji "Utisak nedelje" u kojoj je gostovao sa bivšim šefom diplomatije Vukom Jeremićem, odmah su postali hitovi, a prepričavaju se i danas i nisu ih bacila u zaborav ni novija dostignuća tog tipa.

Nekada nabjbolji vaterpolista sveta je u toj emisiji, između ostalog, umesto Namibija rekao "Nambija", a pohvalio se i da je "magastrirao", kao i da Demokratska stranka, čiji je tada bio član, i Liberalno demokratska partija imaju "dijametralne stavove", dok je umesto u Republici Srpskoj izgovorio "Republiki Srpski".

Šapić je, inače, doktor nauka, a doktorirao je na Fakultetu za poslovno-industrijski menadžment univerziteta Union, dok je diplomu menadžera u sportu stekao na univerzitetu koji su osnovali braća Karić, na kojem je i magistrirao.

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.