• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zorannah skuplja od velikana književnosti!

Autor Dragana Tomašević Izvor mondo.rs

Knjiga modne blogerke prodaje se po većoj ceni od dela pisaca koji su decenijama na sceni!

Sajam knjiga – najposecenija književna manifestacija u Evropi, otvoren je u nedelju uvece, jubilarni 60. put. Sajam je otvorio proslavljeni reditelj, muzicar i pisac Emir Kusturica i to je sve što bi trebalo da znate o tom "protokolarnom". Hocete da pricamo sada o tome koliko košta Stiven King, a koliko Zorannah?

Znate sve – znate da cete na Sajmu pronaci omiljenu knjigu za koju, možda, niste imali novca kada se pojavila u knjižarama, i to po nekoj pristupacnijoj ceni. Znate i da cete natrcati "na neki roman" koji se se prodavao u okviru sajamske akcije, kojih ove godine zaista ima puno – jedna knjiga za 199, tri za 499 … i kupiti ga, a onda, ko zna, nakon citanja, odluciti da kupite još neku istog autora…

Na prošlom Sajmu sam tražila "novog" Haleda Hoseinija i, priznajem, pomalo se razocarala kada sam videla da isti roman, na tri razlicita štanda ima isto toliko i cena. Ove godine takode, ali to nije važno - mada, koga interesuje, ovaj roman OPET košta od 760 do 890 dinara! Nešto drugo me je malo iznenadilo …

Romani velikana kao što su Stiven King i Džordž R.R. Martin jeftiniji su od knjige modne blogerke Zorane Jovanovic – za neupucene – Zorannah je izdala knjigu.

Cena knjige zavisi od troškova izrade, kvaliteta papira, štampe, poveza … ko se razume, na ovu listu ce dodati još ko zna koliko važnih stavki, ali mene nikad nešto posebno nisu interesovali ni izgled korica, ni kvalitet papira … ništa od toga. Interesovalo me je, baš kao i sve vas - ono što je unutra.

"Svojeglava, tvrdoglava i uporna. Bila i ostala. Samo sam sada naucila da taktiziram i da se smirim po potrebi", piše Zorana u svojoj knjizi.

 Svako od nas ima svog omiljenog pisca, knjigu u kojoj je docaran neki drugi svet, necije misli …pricamo li o SF romanima, hororima, "ljubicima", dramama … nevažno je. Ipak, jedan Stiven King je davno, davno napisao roman koji je pretocen u scenario zbog kojeg me i dalje hvata jeza kada ugledam Džeka Nikolsona jer mislim da ce mi probiti ekran televizora i viknuti "Here’s Johnny" … A, da ne pricamo o fascinaciji mojih prijatelja (i celog sveta) serijom "Igra prestola" zbog koje producenti i reditelj verovatno heftaju tvorca "Pesme leda i vatre" Džordža R.R. Martina za stolicu, guraju mu papir pod ruku dok vicu "PIŠI JOŠ I PIŠI BRŽE!!! "Ovu dvojicu" na Sajmu možete kupiti za 680, odnosno 850 dinara.

Dakle, delo Martina koji je do sada objavio 13 romana, osam zbirki prica i jednu knjigu za decu, kao i delo Kinga, autora 55 romana i 11 zbirki, platicete manje nego ono što je napisala Zorannah koja i sama kaže da "nije pisac vec bloger". Njena knjiga košta 1.199 dinara u redovnoj prodaji, dok je tokom Sajma uz karticu za popust cena 1.020 dinara.

Zorana knjiga najava
Izvor: YouTube

Ponavljam, važno je ono što je unutra. Ne mora to da bude ne znam koliko brilijantno – ovo se sad vadim jer sam ove godine merkala novog "Greja", svojevrsno finale jeftine ljubavne price o Kristijanu Greju i Anastaziji Stil umotano u sado-mazo svet, ili, što bi moj muž jednostavnije rekao "pornicarske knjige koje sam pocela da citam jer se ‘palim’ na glumca iz filma".

Cak i taj "Grej", bestseler, košta manje (1.020, a na TRAFIKAMA 999 dinara!) od jedne druge knjige.

Knjige u kojoj necu otici u drugi svet koji ce mi objasniti kako se nekada živelo, volelo, borilo, svet u kojem ce me plašiti jezivi klovnovi iz kanalizacije ili izdaja vojskovoda pod mojom komandom, knjige koja me cak nece ni iznervirati zbog glupe cinjenice da milioneri u svojim kucama imaju "tamnice" za seks … Vec knjige sa slikama i savetima kako da se obucem, našminkam, budem svoja ili šta vec

Zašto?

Anketa

Da li biste kupili knjigu Zorane Jovanović?

  • Da!

    17.89% (582)

  • Ne!

    74.33% (2418)

  • Možda iz radoznalosti

    7.78% (253)

Da li biste kupili knjigu Zorane Jovanović?

Rezultati

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 32

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milica

Vidi se iz video klipa kako joj ide srpski:"ammm,ammm, ammm" izmedju svake reci. Ako je pisala lepo sastave u srednjoj ne mora da znaci da je dovoljno inteligentna da napise knjigu.

una

Skupe k**** izdaju jeftine knjige. Kao diplomirani profesor srpskog jezika kad ovako nesto cujem stidim se zemlje u kojoj zivim. Ovo je samar svim obrazovanim ljudima. A Andric i Njegos se prevrcu u grobu.

Vila

Osim što je logoreična, ko je osoba!?

SERIJE