• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imlek kupio Nišku mlekaru

Izvor MONDO/Agencije

Kompanija Imlek saopštila je danas da je potpisala ugovor o kupovini sto odsto vlasništva Niške mlekare, jedne od najvećih u južnoj Srbiji.

  Kompanija Imlek, regionalni lider u mlečnoj industriji koji raspolaže najsavremenijom opremom za obradu i skadištenje mleka i mlečnih proizvoda, planira da poveća proizvodne procese Niške mlekare i unapredi njen najpoznatiji brend - "Vedro”.

"Kupovinom Niške mlekare Imlek će ojačati svoju poziciju na tržištu juzne Srbije, ali i osavremeniti proizvodnju i unaprediti poslovanje te kompanije. Nakon preuzimanja planirane su i brojne investicije, kako bi se prilagodili proizvodni procesi poslovanja mlekare iz Niša Imlekovim standardima. Ova akvizicija predstavlja realizaciju naših planova za unapređenje i širenje poslovanja kompanije Imlek'', izjavio je generalni direktor kompanije Imlek Ilija Šetka.

Kompanija Imlek posluje i na regionalnim tržištima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i jedna je od kompanija sa najdužom tradicijom u zemlji, prepoznatljiva po proizvodima najvišeg kvaliteta, i stalnim ulaganjima u modernizaciju proizvodnje i poslovanja, navodi se u saopštenju.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

dalabu

Monopol...

mm2

Ko je vlasnik Imleka? Novosadsku mlekaru su ladno zatvorili......

ТРН У ...

Ма тако је, све млекаре продајте једној фирми, и после нема монопола.

special image