• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kroz lavirint knjiga sa Urošem Petrovićem

Izvor mondo.rs

Višestruko nagrađivan dečiji pisac bio je gost na štandu Evropske unije u okviru Beogradskoj sajma knjiga, zajedno sa svojim mladim čitaocima: štand u hali 4 bio je pun mladih tokom razgovora nazvanog "Moja prva knjiga".

Kroz zagonetke, logičke pitalice i delove priča, Uroš Petrović družio se sa gimnazijalcima iz Obrenovca i đacima nekoliko osnovnih škola iz Niša, koji su svi u posetu Sajmu knjiga došli u organizaciji EU info centra.

Uroš Petrović, inače najpopularniji dečji srpski pisac, potpisivao je svojim mladim sagovornicima knjige. Sve aktivnosti organizovane u četvrtak na štandu EU su pod motom "Škola je kuća za knjige", pa su tako mladima predstavljena izdanja EU info centra, kao i časopis za popularozaciju nauke "Elementi".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jalapeno

Nadam se da su organizovano isli na stand zbog Urosa a ne pamfleta EU. I odrasli bi trebalo da procitaju neku od njegovih knjiga za decu.

Uros

Bravo imenjače!

SERIJE