• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Festival čembala u Beogradu

Izvor mondo.rs

Koncertom ansambla "Beogradski barok" u Kolarčevoj zadužbini, danas počinje 12. Međunarodni festival "Čembalo, živa umetnost - Ars vivendi clavicembalum".

"Beogradski barok" će, u saradnji sa Centrom za muziku Kolarčeve zadužbine, prirediti koncert za decu, u okviru ciklusa "Mala škola bontona - Kako se sluša koncert".

Povezane vesti

Ansambl će, zajedno sa Milošem Milovanovićem, provesti decu kroz svet baroknog zvuka i izvesti posebno pripremljen program, čime će biti ukazano na značaj edukacije.

Do 12. novembra u nekoliko koncertnih sala (Kolarčeva zadužbina, Artget, Italijanski institut za kulturu, Dom Vojske, Skupština grada) predstaviće će se domaći čembalisti - Smiljka Isaković, Milan Popović, Jovana Topalov, Predrag Gosta i Anastasija Marković, kao i gosti iz inostranstva - Erik Traksler, Frederik Has i Otavijan Teneranija.

Kao deo pratećeg programa festivala biće organizovan nastup polaznika majstorskih kurseva i koncert beogradskih studenata i učenika čembala.

Međunarodni festival čembala, koji od 2004. godine organizuje Kulturni centar Beograda, predstavlja jedinstvenu muzičku manifestaciju u Evropi.

Ulaznice za koncerte u Kolarčevoj zadužbini su u prodaji po ceni od 100 i 200 dinara, dok je ulaz na ostale koncerte slobodan.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kazablanka

Valjda neće biti hipstera..

SERIJE