• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo zvano "Zorannah" se nastavlja! FOTO, VIDEO

Modna blogerka i danas na beogradskom Sajmu knjiga. Nezapamćena gužva oko štanda gde je potpisivala svoju knjigu!

 Zorannah knjiga "Life and Style" Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah je ove nedelje glavna tema, zbog knjige "Life and Style" koju trenutno promoviše na Sajmu knjiga.

Nakon jučerašnjeg dana, kada su na stotine devojčica ostale bez njenog potpisa u knjizi i slefija sa njom, organizovano je da se Zorannah i danas pojavi na Sajmu, kako bi izašla svojim fanovima u susret.

Reporter MONDA kaže da su neke devojčice bukvalno zaplakale kada se blogerka pojavila sa obezbeđenjem, koje je upozoravalo one najushićenije da se smire ili će se potpisivanje prekinuti.

Zoranna je umirila devojčice rekavši da ima vremena za sve i da "za svakog ima potpis i selfi" i da će biti tu dokle god ima knjiga za potpisivanje.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.


Komentari 79

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

JR

Daleko od toga da branim ovu slikovnicarku,ali skoro da niko,cast izuzecima,nema prava da je napada! Kada vas toliko interesuje knjizevnost i uopsteno kultura,kako to da niko ne ostavlja komentare i utiske sa predstava,humanitarnih manifestacija i slicnih desavanja (vidim druge teme 0 komentara ali zato na ovom vise od 75)?. "Nije bitno sta se prica,vec da se prica!". Bolje je ignorisite,nego sto joj pravite besplatan marketing.

Mladen

Eto vam sad demokratije, sada moye da izmedjuostalog i da pise ko sta hoce. Izdavacka kuca se takodje ponela na demokratski nacin. Demokratija ide na ruku kapitalistima jer samo tada imaju sva vrata otvorena. Logika kapitalizma da "pare ne smrde" opet se pokazala istinitom, ovog puta i na sajmu knjiga. "Glasacki listic koji omogucuje svakoj budali da ga ispravno popuni..."

Munze

Da li je moguće?

SERIJE