mondo.rs

"Njegov prst je u mom... " (VIDEO)

Autor:

Novembar je mesec podizanja svesti o raku prostate, a ovi momci su prvi put otišli na pregled mošnica i prostate - evo kako su se "proveli".

3
A- A A+

Pored podizanja svesti o raku prostate, novembar je i mesec brkova, ali ovi momci nisu odlučili da puštaju brkove, već da urade nešto "što ima veze sa prstom".

Kada kažemo da ima veze sa prstom, mislimo na pregled prostate kod lekara.

Tako su se ovi momci zaputili kod doktora Metjua Retiga, koji je istakao da je rak prostate najčešći oblik kancera kod muškaraca.

"Retko se javlja kod muškarac koji imaju ispod 50 godina, dok je rak testisa najproširenije oboljenje kod muškaraca između 20 i 40 godina", istakao je doktor Retig.

Doza neprijatnosti sa kojom su se suočili ovi muškarci je skoro nepodnošljiva, ali i neophodna, jer bez ovakvih pregleda, možete otkriti da ste bolesni prekasno.

"Try Guys" su vam omogućili da vidite kako izgleda pregled prostate, ali i da se malo nasmejete njihovim komentarima kada im se prst "stranca" nađe... pozadi.

Pogledajte:

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti