Zauvek ugašen popularni "izdavač" torent filmova!

Autor:

YIFY/YTS grupa i sajt ugašeni su, kažu, zauvek!

84
A- A A+
YTS. Foto: YTS. YTS.

Portal TorrentFreak piše da je jedna od najpopularnijih grupa za "izdavanje" torent sadržaja, posebno filmova, ugašena zauvek! Radi se o YIFY/YTS grupi koja se na ovaj korak odlučila iz još uvek nepoznatih razloga, koji će biti otkriveni uskoro. Prilično loša vest proširila se brzo među BitTorrent korisnicima, kojima je sajt YIFY/YTS bio dominantan izvor za preuzimanje piratskih filmova poslednjih nekoliko godina. Prema navodima TorrentFreak-a povratka sajta i novih izdanja filmova neće biti, ne samo na sajtu grupe, nego bilo gde na internetu.

Ako niste upućeni u rad ovih pirata reći ćemo vam da su od 2010. godine odgovorni za objavu preko 6.000 filmova svih žanrova na torente i druge piratske izvore i verovatno ste gledali njihova "izdanja" mnogo puta do sada, a da toga niste ni svesni. Sajt YIFY/YTS koristilo je makar milion jedinstvenih posetilaca mesečno, koji su obrtali do sedam miliona strana. Na listi Top Torrent sajtova za 2015. godinu ova grupa bila je na petom mestu po uticaju i popularnosti.

Ali, nakon rušenja PirateBay-a u decembru prošle godine, koji se još uvek oporavlja od "šoka", nakon rušenja i izvora Popcorn Time-a došao je kraj i za YIFY/YTS. Je li vam žao?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Povezano

Sve vesti