• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dnevnik Ane Frank" - vodimo vas na premijeru!

Izvor mondo.rs

Poklanjamo vam karte za premijeru 18. novembra u 20 časova!

Predstava "Dnevnik Ane Frank" Studija Centar biće izvedena u sredu 18.novembra 2015. godine u 20 časova, na Sceni "Stamenković" - UK Palilula. Reprize su zakazane za 19. novembar i 9.decembar, takođe u 20 časova.

MONDO vam poklanja ulaznice za premijeru (3x2) i prvu reprizu (3x2). Potrebno je da nam pošaljete svoje ime, prezime i naznaku "Ana Frank premijera" ili "Ana Frank repriza" na adresu [email protected], i po troje najbržih biće odmah obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

"Dnevnik Ane Frank" je jedan od najpoznatijih i najčitanijih autobiografskih dela na svetu, koji u Beogradu nije postavljan na sceni nekoliko decenija.

Cilj ovog projekta, koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja, a u čiju realizaciju se uključio i Muzej grada Beograda je pre svega edukacija mladih ljudi o strahotama koje su se dešavale tokom II svetskog rata.

Predstavu je režirao Nenad Radovid, scenski pokret i koreografije postavila je Dragana Šujak, scenografiju je realizovala Tamara Rakid, dok je za potrebe šminke i maski angažovana Vesela Sabljid. Uloge u predstavi tumači dvanaest polaznika Studio Centra, uzrasta od 12 do 20 godina: Andrijana Đorđević, Mila Miljković, Vasilije Krstić, Dijana Belošević, Nađa Marjanović, Marko Miljković, Pavle Simović, Milica Terzić, Katarina Zorić, Anka Adimović, Lazar Tešić i Nemanja Stanković.

Pogledajte video!

Dnevnik Ane frank trejler predstave
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

JR

Citam malopre komentare tipa "ukinite rijalitije", "nula od filma", "dosadili ste sa starletama",itd... A ovakva desavanja i manifestacije ne interesuju "kulturne" koji su se zasitili tv-a,zute stampe,sve vise popularnih starleta! I knjiga i predstava vredne paznje!

micko

Svaka čast za predstavu!

SERIJE