• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdarište: Besplatne predstave za najmlađe!

Izvor mondo.rs

Daje se na znanje: Dvanaesti dečji pozorišni festival Pozorište Zvezdarište biće održan od 20. do 26. novembra 2015. godine u Zvezdara teatru pod sloganom "Zvezda po zvezda – Zvezdarište".

Festival će biti otvoren na Svetski dan deteta, u petak, 20. novembra u 11,30 u foajeu Zvezdara teatra nastupom dečijeg hora “Kolibri, a prva predstava "Ja i moji osjećaji" Kazališta "Žar ptica" iz Zagreba, biće izvedena u 12 sati na Novoj sceni.

Na 12. Zvezdarištu očekuje vas:

11 pozorišnih predstava za decu i mlade iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore u izboru selektorke Olivere Viktorović, koje će se takmičiti za festivalske nagrade

Informativna radionica o mobility programima za mlade pozorišne stvaraoce "Šta mladi umetnik/umetnica može da uradi za sebe" koju organizuje Udruženje za razvoj pozorišta za decu i mlade ASITEŽ Srbija - nedelja, 22. novembar u 15 sati - Zvezdara teatar, foaje pozorišta

Drugi pozorišni Festival dece i mladih "Mater Terra" iz oblasti ekologije i ekologije duše, u organizaciji Centra za dramu u edukaciji i umetnosti CEDEUM, od 22. do 25. novembra u Šestoj beogradskoj gimnaziji i Zvezdara teatru.

Okrugli sto „Okolnosti, izazovi i važnost rada sa decom i mladima u oblasti dramskog stvaralaštva” koji organizuju CEDEUM i Zvezdarište - ponedeljak 23. novembar u 19 sati – „Zvezdara teatar“, scena "Bata Stojković".

Zahvaljujući podršci Udruženja "Utloss", predstave "Mačak u čizmama", "Meca i deca" i "U strahu su velike oči" će biti prevođene na znakovni jezik.

Ulaznice za sve predstave su besplatne!

Možete ih preuzeti od 17. novembra u Gradskoj opštini Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, treći sprat, kancelarija 306 ili na dan izvođenja predsgave na blagajni Zvezdara teatra

Info telefoni: 3405-625 i 3405-906

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

JR

Dragi roditelji, bolje da s vremena na vreme vodite decu u pozoriste, kako bi bar malo postala kulturnija i obrazovanija, da ne bi za nekoliko godina kukali kako nista ne uce,imaju problema sa cigaretama,narkoticima,alkoholom i promiskuitetom,a sto je sve posledica gledanja rijalitija,sapunica i skandaloznih filmova i spotova! Cast izuzecima! Hvala!

SERIJE