Lana Del Rej "posvađala" Srbe i Hrvate

Autor:

Pevačica objavila sliku Nikole Tesle na svom Instagramu, nakon čega je krenulo prepucavanje "čiji je"

36
A- A A+

Pevačica hitova "Summertime sadness" i "Young and beautiful" Lana Del Rej, objavila je na Instagramu fotografiju Nikole Tesle, nakon čega su krenuli da pristižu pozivi Lani da poseti Srbiju, odnosno Hrvatsku, zemlju iz koje potiče veliki naučnik.

Srbi na Instagramu pišu da je Tesla Srbin, Hrvati da je Hrvat, a prepucavanje na nalogu pevačice i dalje traje.

Nikola Tesla

Rođen je 10. jula 1856. godine u Smiljanu, (Vojna granica, tadašnja Austrija, danas Republika Hrvatska). Otac Milutin bio je pravoslavni sveštenik, a majka Đuka domaćica, koju je Tesla u knjizi „Moji izumi" opisao kao izvanrednu ženu, obdarennu retkim veštinama, hrabrošću i odvažnošću.

Ipak, bilo je onih koji su pokušali da prekinu raspravu na Instagramu:

"Svaka čast, nema di se mi ne počnemo raspravljat. Od najbanalnije sitnice do Tesle na Laninom Instagramu. Bila bih na Teslu ponosna da je Srbin rođen u Srbiji ili Hrvat rođen u Srbiji ili koju god kombinaciju hoćete. Ono, oko Tesle se raspravljamo … čovek koji je bio toliko ispred svog vremena, ali ne i mi".

A photo posted by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti