• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera "Odlaznog terminala"

Izvor mondo.rs

Premijera predstave "Odlazni terminal'' održaće se 28. novembra u 20 časova na sceni "Kult" Ustanove kulture Vuk.

Komad je nastao po tekstu Jelene Paligorić, u režiji Tee Puharić, a realizovan je u produkciji UK Vuk Stefanović Karadžić i organizaciji ISPAD Centra za interaktivnu umetnost.

Autorski tim ovog projekta čine mladi umetnici iz različitih branši, okupljeni oko jedne uvek aktuelne teme - otići ili ostati u ovoj zemlji. Odlazni terminal kao metafora svih naših odlazaka i čekanja. Odlazaka sa ovog sveta, odlazaka u drugi grad, državu. Mesto slučajnih ili planski zakazanih susreta. Mesto sa kojeg se odlazi, ili mesto na kojem se čeka, stoji i ostaje. Priča o mladim ljudima i za mlade ljude. Ali ne samo za njih. Aktuelizovan je problem gotovo svih generacija. Svako je bar jednom pomislio, a onda i otišao. Makar iz veze ili prijateljstva. Tu, na odlaznom terminalu, likovi će ukrstiti svoje priče, dileme, zablude. Jednostavno, svoje živote i spremnost da preuzmu odgovornost i donesu odluke. I da vole.

Glavne uloge poverene su mladim talentima Bogdanu Bogdanoviću, Stefanu Urošu Tešiću i Jeleni Puzić, a u ansamblu su i Aleksandar Jovanović, Gorica Regodić i Predrag Kotur. Muziku je komponovao Matija Anđelković, a članovi orkestra, koji će uživo izvoditi njegove kompozicije su Luka Lopičić (harmonika), Mihailo Živojinović (gitara) i Marija Lukić (violina).

Kostim potpisuje Irina Somborac, a scenografiju Jelena Branković, dok su izvršnu produkciju radile Nataša Novaković i Aleksandra Stojanović.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE