• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta čitati do 18. preporučuje Bvana

Izvor mondo.rs

Beogradski reper za MONDO preporučuje tri knjige koje bi svako trebalo da pročita do punoletstva.

Nikola Ćosić, poznatiji kao Bvana iz Lagune, na sceni je 15 godina, nastupa po čitavom regionu, objavio je albume "Ko je krao jogurt", "Na nivou prosečne cigle", sarađivao sa izvođačima kao što su Bad Copy, Prti Bee Gee, Drtine, Phezz, Lider, Da Dža Nakot... U jeku drame oko postavljanja dvojezičnih ploča u Vukovaru, reper iz Beograda i reper iz Osijeka Kandžija našli su se i snimili zajednički album "Dvojezična ploča", pošto formalno pričaju dva "različita" jezika.

Šta najviše voliš da čitaš, i koliko imaš vremena za to?

"Svakog dana čitam, bilo da su to novine zanimljivi internet članci ili pesme. Nažalost, nemam dovoljno vremena da se posvetim čitanju knjiga, jer volim da za to odvojim više sati dnevno zbog samog doživljaja. Čitanje knjige sa mnogo prekida mi kvari sam ugođaj čitanja. Najviše volim da čitam komedije".

Koja ti je omiljena knjiga i zašto?

"Ne bih mogao da se opredelim za jednu knjigu a da se ne ogrešim o makar pet drugih tako da ću se odlučiti za ceo 'Disksvet' serijal Terija Pračeta. Te knjige su ostavile veoma dubok utisak jer sam zbog njih uvideo koliko čitanje knjiga može da bude zabavno. Prosto sam ih gutao, za šest meseci mislim da sam pročitao oko 30 njegovih knjiga".

Koje tri knjige bi preporučio svakome da pročita do 18. rođendana, i zašto baš te?

"1. 'Američki bogovi', Nil Gejmen - preporučujem je pošto sam, kao mali, bio fan mitologije, a ova knjiga mi je dala sasvim novi pogled na nju.

2. 'Boja magije', Teri Pračet - prvi deo 'Disksvet' serijala, samo po sebi je dovoljno interesantno što je glavni lik čarobnjak koji ne ume da 'baci' magiju!

3. 'Gužva u fabrici', Džon Stajnbek - malo ozbiljnija knjiga, zato što opisuje američku realnost, koja je zapravo sasvim suprotna od one slike koju nam predstavljaju mediji.

Ne propustite i ostale preporuke knjiga!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Kako nije rekao "Urbana bajka" :D

SERIJE