mondo.rs

Posvađala Dinamo i Hajduk!

Autor:

Igrači Hajduka i Dinama sukobili se u jednom noćnom klubu zbog Soraje!

15
A- A A+

  Večiti rivali sukobili se u subotu uveče u jednom noćnom klubu u Zagrebu zbog starlete i voditeljke Soraje Vučelić.

Dinamo i Hajduk su taj dan igrali derbi u kojem je trijumfovao Dinamo (2:1), nakon čega su fudbaleri pozvali Soraju, koja je nedavno bila zvezda jedne modne revije u Hrvatskoj, da sa njima proslavi pobedu.

Na istom mestu provodili su se i igrači Hajduka, a jedan od njih je poželeo da se fotografiše sa Vučelićevom, zbog čega je nastao haos.

Igrači Dinama su njegov postupak protumačili kao provokaciju, pa su na nju odgovorili pesnicama.

"Soraja je sedela u separeu sa igračima Dinama. Prvih sat-dva nije bilo većih problema, povremeno je dolazilo do sitnih čarki: dobacivali su jedni drugima. Onda je jedan od igrača ustao iz svog separea i došao do onog u kojem je sedela Soraja sa dinamovcima. Zamolio je da se slika s njim. Ona je prihvatila i tada je krenula opšta makljaža. Igrači Dinama su ga napali, a njemu su u pomoć priskočili saigrači koji su posmatrali celu situaciju. U jednom momentu klub se pretvorio u ring gde se mlatilo dvadesetak ljudi", rekao je neimenovani izvor listu "Informer" i dodaje da je obezbeđenje jedva uspelo da rastavi fudbalere.

"Letele su čaše, flaše, tukli su se kao da su bokseri", tvrdi isti izvor i dodaje da je Soraja za to vreme "stajala u neverici".

"Ne mogu stalno da obraćam pažnju šta se dešava oko mene. Vidim samo ono što me zanima, a to da li se neko tuče i svađa mene ne zanima. Očigledno je da ne mogu da izađem i lepo se provedem, a do ne dođe do nekih posledica", rekla je starleta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti