Mali roker iz Srbije među najboljima na svetu!

Autor:

U Londonu je završeno Internacionalno takmičenje za kompozitore i tekstopisce moderne muzike, na kojem se naš Nikola Džoni Ranković našao među 12 najboljih!

8
A- A A+

  Jedanaestogodišnji roker Nikola Džoni Ranković učestovovao je na takmičenju za kompozitore i tekstopisce moderne muzike (rok, rnb, pop) - The UK Songwriting Contest 2015.

Rok balada "Hot or cold"  za koju je Nikola Džoni Rankovic uradio kompletnu muziku, tekst na engleskom i srpskom jeziku, aranžman,  odsvirao vodeću gitaru i pevao, plasirala je Džonija u prvih 12 - na konkurs je pristiglo 70.000 pesama u kategoriji mlađih od 18 godina!

Izvor: YouTube

Ovaj  roker je pravo čudo od deteta. Od rođenja je predodređen na borbu: Rođen je vantelesnom oplodnjom, sa pola srca i inverzijom svih unutrašnjih organa. Preživeo je dve teške operacije, dobio dijabetes, svakodnevno prima insulin i gomilu lekova, večito je na nekim lekarskim kontrolama, redovno ide u Zavod za transfuziju, podnosi najstroži režim života...

Uprkos svemu, njegova energija je zadivljujuća, a talenat očigledan.

Džoni, čestitamo!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti