Ode Bata u Ameriku

Autor:

Zoran Mirković napustio kormilo Sinđelića posle šest meseci. Sledeća destinacija SAD

2
A- A A+
Foto: MN Press

Zoran Bata Mirković odlazi sa klupe Sinđelića posle šest meseci rada. Talentovani trener rešio je da napusti ekipu iz Prve lige Srbije i potraži novi angažman - "preko bare".

"Idem u poslovno - privatnu izvidnicu u SAD. Kada se sve iskristališe, pridružiće mi se i porodica. Ništa nije konkretno, ali u sledećih mesec dana imaću jasniju sliku", poručio je za "Sport" Mirković.

On nije odbacio mogućnost da se vrati u slučaju dobre ponude.

"Naravno, ukoliko se pojavi neka ponuda iz Evrope, odmah ću je uzeti u obzir", dodao je popularni Batica i naglasio da je u Sinđeliću proveo sjajnu godinu i stekao kapitalno iskustvo.

"Za nekoga je Sinđelić možda mali klub, ali je veliki po uslovima, organizaciji i potencijalu. Priroda posla je takva da usledi rastanak, ovoga puta u vedrom raspoloženju, što je kod nas retkost", rekao je Mirković, koji Sinđelić ostavlja na četvrtom mestu tabele Prve lige Srbije.

I iz Sinđelića poručuju da su prezadovoljni njegovim radom u prethodnom periodu. Poželeli su mu mnogo uspeha u nastavku karijere i istakli da već imaju "pika" za novog trenera.

"Već smo priveli razgovore kraju sa trenerom koji nam je prvi favorit. Nadam se da će saradnja biti uskoro ozvaničena. Reč je o perspektivnom stručnjaku sa profi licencom", istakao je sportski direktor Sinđe Darko Ramovš i naglasio da stručni štab neće menjati.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti