• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznate face na izložbi (FOTO)

Izvor mondo.rs

Ana Štajdohar, Dragana Mićalović, Sara Jo, Aleksandar Okolić ... na izložbi fotografija "Catturare un Momento".

Beogradski umetnik i pevač Stefan Koković otvorio je u prostoru "Accademia Del Lusso" svoju četvrtu samostalnu izložbu fotografija pod nazivom "Catturare un Momento".
Ovo je ujedno bilo i svečano otvaranje VII smotre mladih modnih dizajnera iz regiona "Balkan Art Fashion Event". Tokom boravka u Milanu, ispred Stefanovog objektiva našli su se modeli najveće italijanske modne agencije - "Fashion Model Management", koji iza sebe imaju rad sa vodećim modnim kućama kao što su - Dolce and Gabbana.
Pored saradnje sa agencijom, na fotografijama su se našle i neke domaće javne ličnosti poput: Viktora Savića, Jane Milić, Lene Bogdanović, Ane Štajdohar, Sare Jovanović, blogerke Zorannah, Dragane Mićalović, reprezentativca Srbije u odbojci Aleksandra Okolića i drugih.
Na samom otvaranju izložbe bio je upriličen koktel za sve zvanice.Pored poznatih ličnosti sa fotografija, među Stefanovim prijateljima koji su bili da ga podrže, našli su se Danijela Karić i Danijela Vranješ, kao i članovi sastava "Makao" u kome je Stefan Koković pevač.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE