• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I do putnog osiguranja iz svoje fotelje

Izvor Tanjug

Od danas građani Srbije mogu kupiti putno osiguranje u onlajn prodavnici AXA Osiguranja.

Jednostavan proces kupovine omogućava građanima da putno osiguranje dobiju za svega nekoliko minuta, saopšteno je iz ove osiguravajuće kuće, a potvrda o osiguranju isporučuje se ne e-mail adresu čime je obezbeđena medicinska, putna ili pravna pomoći tokom boravka u inostranstvu.

"Svesni smo modernih trendova u vremenu u kojem živimo i zato želimo klijentima da pomognemo da što pre zadovolje svoje potrebe za osiguranjem. Svest o putnom osiguranju u Srbiji je na nešto višem nivou u odnosu na ostale vrste osiguranja. Građanima treba pružiti više, a to je da u svega nekoliko koraka, brzo i lako kupe osiguranje i bezbrižno otputuju u inostranstvo, bez obzira da li je to zimovanje, praznično ili poslovno putovanje", izjavio je Adamantios Hadžistilis, generalni direktor AXA Osiguranja, povodom pokretanja online prodavnice.

U onlajn prodavnici "Osiguranje na klik", moguće je kupiti putno osiguranje za individualna i porodična putovanja. Putno osiguranje mogu kupiti osobe do 85 godina starosti za putovanja širom sveta. Klijenti mogu izabrati jedan od tri vrste paketa, koji variraju zavisno od broja usluga i iznosa pokrića.

Obezbeđeno je pokriće troškova u inostranstvu do iznosa od 35.000 evra.

AXA Osiguranje članica je AXA grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja, sa oko 161.000 zaposlenih koji pružaju usluge za 103 miliona klijenata u 59 zemalja širom sveta.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image