Marko Grujić o transferu u Liverpul
MN Press 

  Ogromna prašina podigla se oko Marka Grujića i njegovog mogućeg transfera u Liverpul.

Engleski klub je spreman da ga dobro plati, Crvena zvezda da ga proda, međutim, Markov otac Goran smatra da je još prerano za odlazak 19-godišnjeg veziste u inostranstvo.

Šta o svemu misli mladi fudbaler, još nije poznato. Zamolio je medije da ga puste da se odmara od napornog prvog dela sezone.

"Prethodnih mesec dana mnogo se govori i piše o mojoj karijeri, pogotovo o tome da li ću, kada i u koji klub preći. Sve je kulminiralo objavljivanjem mojih neistinitih izjava u medijima. U ovom trenutku, kada je pauza u prvenstvu, neophodan mi je mir i molim sve da imaju razumevanja. Mnogo bi mi značilo da se malo odmorim od svega što se dešavalo u ovoj godini", rekao je Grujić, koji je trenutno u Crnoj Gori, agenciji Beta.

Podsetimo, Marko je letos sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu, a potom je "zablistao" u dresu Crvene zvezde.

Klub, međutim, želi da ga proda Liverpulu kako bi dobio novac neophodan za isplate zaostalih zarada, kao i dobijanje UEFA licence za narednu sezonu.