HOROSKOP

Horoskop za 2016: Biće zanimljivo...

Razmišljate o novom poslu, selidbi, možda braku i trudnoći? Muče vas ispiti? Pročitajte šta vam savetuju zvezde...

Horoskop za 2016: Biće zanimljivo... Foto: MONDO/Mario Milojević
Pred nama je zanimljiva godina! Imaćemo više energije, tako da ćemo lakše rešavati eventualne probleme, poslovne i privatne.
Krenimo redom...               
Januar nije dobar mesec za nove početke, iako je prvi mesec u godini. Zato, iskoristite period od januara do avgusta 2016. za završavanje starih poslova i obaveza, pre svega onih koji imaju veze sa dokumentima, "papirima"... OKončajte sada sve što odavno odlažete. Takođe, u ovom periodu ne očekujte pomoć drugih, već se oslonite na sebe, ali se i naoružajte strpljenjem jer neće baš sve ići "kao podmazano".
U prvoj polovini godine je bitno da ne preuzimate na sebe više obaveza nego što možete da odradite, da ne precenjujete sopstvene mogućnosti. Budite realni i praktični.
U drugoj polovini godine, naročito od septembra, posvetite se partneru, više nego poslu. Ako ste sami, to će biti dobar period da "mrdnete iz kuće" i potražite srodnu dušu. Ako planirate venčanje, takođe to uradite od septembra.
Od marta do kraja maja 2016. očekuje nas period pun uzburkanih strasti, na svim poljima. Malo je onih koji će uspeti da se obuzdaju. Zato, klonite se onih koji mogu da vas izvedu iz takta. Takođe, nađite način da kanališete eventualnu nervozu - bavite se sportom, rekreacijom šetajte, budite što više u prirodi. Nemojte dozvoliti da strast, umesto razuma, vlada vašim postupcima, krerira vaše želje. Setite se ovog upozorenja kad zatreba!
Kraj godine će doneti mir i opušteniju atmosferu. Tada će nam biti mnogo lakše da se sa drugima dogovaramo, pregovaramo, da pravimo zajedničke planove, poslovne i privatne. Ako vam se brak, ili veza, "drmaju", sačekajte kraj godine - tada će biti bolje šanse da se ljubav vrati u vaš odnos.
Kad smo već kod ljubavi, loš period za zaljubljene i one koji bi da napokon "stanu na ludi kamen", je od druge nedelje novembra do druge nedelje decembra. Tada bi trebalo da imate više razumevanja za partnera, kako biste uzbegli svađe i nesporazume.
Pred nama je zanimljiva, ali mirnija godina od prethodne, naročito ako uspete da obuzdate sopstvene strasti i svemu pristupite temeljno i razumno. Ukoliko vam to teško polazi za rukom, potražite "pomoć" prirode: budite što više van kuće, naročito ako u blizini mesta u kojem živite imate šumu, reku, park... Šetajte, udišite svež vazduh, "punite svoje baterije"!
MONDO VAM OD SRCA ŽELI SREĆNU NOVU GODINU!