• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rijaliti Srbija - preživesmo! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Dragi naši, u novu 2016. godinu ulazimo bez saopštenja o početku emitovanja nekog novog rijalitija. Živeli!

Dva su završena, još samo ove iz Parova da iselimo i valjda je to to. Valjda ...

MONDO Zabava u Novu godinu ulazi s najmilijima - porodicom, prijateljima, vama dragim citaocima, i svima ovako "na gomili" osim zdravlja, srece, mira i ljubavi, želimo da u 2016. odmorite od Zmaja, Kristijana, Stanije i Golubovicke.

Na ovom mestu se opraštamo od svih njih, želeci i njima sve najlepše naravno, i to cemo uciniti tako da i oni, ukoliko natrce na ovaj tekst kaceci postove na Facebook ili slike guzica na Instagram, shvate da je vreme za malo mira i tišine ...

Kako cemo to uciniti? Tako što cemo objaviti njihove najglasnije svade, najgore uvrede, brutalne udarce i jednostavno ružna pljuvanja i polivanja.

farma
Izvor: YouTube

Krenimo na jedno dugo putovanje, kojem, barem u dva od tri slucaja, znamo kraj.

Dogadaji koji su svakako obeležili godinu rijalitija ticu se tužilaštva i MUP-a koji je vredno radio dok su ucesnici "divljali"

Nikada ni u jednom rijalitiju ekipa nije odvodena na saslušanje u Barajevo ili u Palatu pravde zbog Hasana Dudica i Slade Petrušic, niti smo ikada videli da Proka ispraca ucesnika Farme u policijski automobil.

farma
Izvor: YouTube

Naspram Farme i Parova, Veliki Brat je došao kao emisija za decu ... dobro, emisija u kojoj Zorica malo-malo gubi živce, a Mirjana gace.Neka, preživeli smo i to, zahvaljujuci tverku.

vb
Izvor: YouTube

Kao i svi rijalitiji u svetu, ni ovi naši nisu prošli bez nežnih emocija i sirove strasti - Tamara je zbog Ace ostavila verenika, Kristijana je umalo ostavila žena, a jedan krastavac je stradao kada ga je Maca do'vatila.

Podsetimo se strasti u WC-u u Parovima (u više navrata)

parovi
Izvor: YouTube

"Mi smo samo drugari" momenta na Farmi ...

farma
Izvor: YouTube

I jorgan planine u Velikom Bratu.

Ervin i Stefani seks
Izvor: YouTube

Naucili smo mnogo o ucesnicima – culi smo tužne price o odrastanju bez oca, zlostavljanju od strane bivšeg decka, poznatog pevaca, slušali uvrnute price o ljubavi zbog koje pevacima u pola noci kreciš kucu u roze, ali i da su dve ucesnice Parova pricale da su bile u trojci sa proslavljenim sportistom.

Videli smo kako nekadašnja ucesnica Parova prica o hapšenju zbog elitne prostitucije, a onda dobija cestitke jer je diplomirala sa cistom desetkom, kako Balerina leti s Farme polomljenog nosa, Jelena Golubovic dobija batine, a TIjana polece s krevetom ..

Kristijan Tijana tuča
Izvor: YouTube

Gledali smo i kako Kristijana izbacuju zbog fizickog napada, Tamaru zbog govora mržnje, Sladu Petrušic, Zoricu Dukic zbog nasilja, a onda i kako ih sve vracaju nazad "jer smo mi to tražili".

Sve smo videli, hajde sad da gledamo nešto drugo!

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nina

Hoćemo farmu ,ali bez starlete i klaberke ,odnosno bez dve prostitutke. Bruka i sramota da osobe kao što su Stanija i Tamara pobede. Trebao je da pobedi Miloš ,kulturan i lepo vaspitan dečko,a ne dve prostakuše ,ali je izgleda sve namešteno .

Nikola

Ma gde preziveli, jedva cekamo jos

62

ali parovi se ne prekidaju

SERIJE