Podeliću nagradu sa Kristijanom! (FOTO)

Autor:

Starleta otkrila da će 25 hiljada evra dati Goluboviću i objasnila zbog čega, kao i ko joj je sve čestitao na pobedi.

Podeliću nagradu sa Kristijanom! (FOTO) Foto: Mondo/ Goran Sivački Možemo reći da je ovo bila godina rijalitija i starleta. Osim što ste se naslađivali njihovim blamovima i eksplicitnim fotografijama, mnoge je interesovalo i mišljenje intelektualaca o ovom "fenomenu" i njihovom uticaju na mlade u Srbiji.

Starleta se konačno domogla prve nagrade u rijalitiju Farma. Ipak, Stanija je odlučila da nagradu ne zadrži za sebe, već da je podeli.

"Uh, ova Farma 6 je stvarno bila 'ludilo mozga'! Presrećna sam zbog osvojenog prvog mesta. Odlučila sam da pola nagrade dam Kristijanu, a pola mojoj mami. Kristijan je zaslužan što sam ja stigla na prvo mesto. On je bio moj apsolutni favorit i verujem da bi pobedio da nije demonstrativno napustio imanje tri dana pred kraj takmičenja. Ne razumem što je to uradio", rekla je Dobrojevićeva za MONDO.

Pitamo se da li će starleta ostati pri svojoj nameri da da deo novca Kristiju, kada bude saznala da je njegov honorar duplo veći od nagrade koju je dobila.

Drugu polovinu nagrade Stanija je odlučila da pokloni svojoj mami, koja joj je oduvek bila najveća podrška u životu.

"Kada su svi bili protiv toga da odem u Ameriku, ona je izvadila tri hiljade evra i rekla da idem na studije. Imala sam sreće, jer sam dobila odličan posao za jednog studenta. Ona je bila ta koja je podržala, ali i prebrodila s mnom skandale, naslove strane, odlazak u kuću Hjua Hefnera. Uvek mi je govorila, iživi se u mladosti, da kad se udaš i dođu deca znaš za šta si živela. Ipak je ona za sve zaslužna".

Ona nije znala da je Kristijan pozvao svoje obožavaoce da glasaju za nju.

"Iako mi se nije javio kada je odlazio sa imanja, znala sam da je uz mene. Tada sam rekla da se borim do kraja i da uzmim prvo mesto. Ako bi odlučio i da ne razgovara s mnom, ja bih mu dala pola novca", kaže Stanija.

Njihov odnos na Farmi mnogi su tumačili kao jednu od ljubavnih afera koje je Kristijan navodno imao na imanju. Stanija smatra da se lažno moralisalo i da joj se zameralo, jer je on oženjen čovek.

"Poslednja tri dana ga niko nije zvao Kristijan Golubović, već 'čovek koji je u braku'. Bio mi je beg od svih napada i mentali oslonac. Bitke sam bila sama i umela sam da se odbranim, ali je opet lepo kada znate da je neko uz vas".

Iako se kune u njihovo prijateljstvo, za koje kaže da je jedino pravo stečeno na Farmi, Stanija smatra da se ona delom tako ponašao, jer je želeo deo nagrade.

"Podržao me je i zbog pola nagrade, ali i zbog toga što me ceni kao prijatelja. To je pravo prijateljstvo, šta god drugi pričali".

Starleti nije palo teško to što joj većina farmera nije čestitala na pobedi, jer kako kaže, da jesu to uradili, još jednom bi potvrdili koliki su licemeri.

"Čestitali su mi 'Harem', Medenica, Kristijan, Vendi i Sanela. Ovi drugi su me pljuvali, podmetali mi noge, ponašali se prema meni kao prema najgorem ženskom ološu na svetu. Sve uvrede sam podnela stoički, pobedila sam i miševi mogu samo da mi duv**ju!!! Vraćam se svom životu, srećna i zadovoljna", kaže Stanija.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti