mondo.rs

Ja sam duša od čoveka!

Autor:

Sa osuđivanim kriminalcem, najvećim "hitom" Farme, pričali smo o devedesetim, rijalitiju, odlaganju zatvorske kazne i mnogim drugim temama.

29
A- A A+

Pored pobednice Farme 6 Stanije Dobrojević, najupečatljiviji učesnik ovog rijalitija je svakako Kristijan Golubović.

Kako je stigao na imanje u Lisoviću, Kristijan se trudio da popravi sliku o sebi, koju je stvorio kriminalnim aktivnostima tokom devedesetih. Vredno je radio na imanju, pokušavao da smiri tenzije među ostalim učesnicima...Kako su dani prolazili, njegov rejting među gledaocima je rastao.

Da li si svojim radom na Farmi, želeo da promeniš svoj imidž kod klinaca koji i dalje imaju tu sliku o tebi, sliku momka sa vrelog asfalta?

"Mislim da nisam. Ne verujem da neko može da promeni mišljenje o meni, jer sam bacio lavor vode na neku štrokavu silikonjaru, uličarku Tamara Đurić ili što sam bacio sto na Tijanu Đuričić, koja je takođe na nivou ove prve...Ništa ne može narodu promeni mišljenje. Pa nisu ljudi ćoravi! Znaju kakav sam! Znaju da sam radan, šaljiv, dobar čovek, vredan! I najviše volim da me zovu duša od čoveka. To je moj najnoviji nadimak", rekao nam je Kristijan.

U porukama svojih obožavalaca sa društvenih mreža Kristijan svakodnevno uživa.

"Najviše emocija kod mene je izazvala konstatacija jedne žene koja ima oko 70 godina. Ona je sto puta gore pljuvala po ovim farmerima! Rekoh joj 'Majko, pa ti mi ne izgledaš kao da si iz devedesetih, kakav je to žargon?', a ona mi kaže 'Ja sam normalna ceo život, radim u štali pedeset godina, pa ja bih ih sve ubila na tom imanju, a ne ti'", kroz smeh prepričava Kristijan razgovor sa svojom vremešnom obožavateljkom.

Kristijan kaže da je tada uvideo da nije u njemu problem, već u ostalima i da i publika to vidi.

"Ti si i dalje naš uzor i hvala ti za to", prepričao je poruku svoje obožavateljke.

Njegov preduzimački duh, dobra organizacija mnoge su pokrenuli da "počiste svoje dvorište".

"Na Facebooku sam pre neki dan dobio poruku od žene koja je mi je napisala da je po prirodi aljkava: 'Kristijane, gledala sam te svakog dana i pokušavala da razumem odakle ti snage da digneš glavu iz kreveta u onoj ludnici i počneš sve da sređuješ i da čistiš. Takvu pedantnost nikada nisam videla...I veruj mi, dao si mi podstrek da svoju vikendicu koju mi je deda ostavio pre 40 godina, konačno sredim cakum-pakum! Nazvala sam je Kristijan'.

To mi je ozarilo srce. Takođe me ozari i kada mi neki klinac kaže 'e nekada sam se ložio na utoke, kajle i mrštenje, a sada znam da razlikujem šta je bandit, a šta šmeker..."

Kristijan kaže da ima i odgovor na pitanje "kako ostati zdrav u glavi".

"Prvo ustanite iz kreveta i sredite haos oko sebe. Namestite krevet, složite garderobu, sve redom... Mislim da sam uzor mladim momcima i savetujem ih da treniraju, bave se sportom, obrazuju se i rade. Treba mnogo da rade i budu privrženi svima, da svakom učine. Svi znaju da meni nikada nije bilo teško nešto da uradim i učinim za bilo koga..."

Koliko još iza rešetaka?

On je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog 100 grama heroina. Apelacioni sud u Beogradu izrekao je konačnu, pravosnažnu, presudu u novembru 2014. godine, a Golubović je izdržao četiri godine i ostalo mu je još četiri godine zatvora.

Koja je tvoja najveća novogodišnja želja?

"Želeo bih da mi Ministarstvo pravde odloži kaznu kako bih imao vremena da sredim situaciju sa ženom i detetom, jer na robiju želim da odem na miru. Takođe bih voleo da mi se sredi zdravstveno stanje i da u miru i slozi provedem praznike sa porodicom. Voleo bih da sam tu za rođendane svoje dece. Sinu je rođendan 6. januara, a ćerkici 10. februara. Kada sve to proslavimo idem da odslužim to što imam".

Čime ćeš se baviti kada izađeš iz zatvora?

"Umetnost, umetnost, umetnost i sport! Razmišljam da otvorim i nekoliko sportskih klubova u kojima ću trenirati klince. Zapamtite, sport i umetnost su najvažniji", zaključio je on.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti