Frizura za 60.000 lajkova: Evo kako se pravi

Autor:

Svaka nova godina sa sobom nosi i nove trendove. Ruski frizer pokazao je šta će ove godine biti hit, i kako to da napravite.

0
A- A A+

  Poznati ruski frizer Georgi Kot pokazao je kakve frizure će biti u trendu ove godine, a dodao je i da ponekad ni sam ne može da poveruje da uspeva ovako nešto da napravi.

Njegova tehnika pravljenja šešira od kose podrazumeva da najpre izdvojite pet pramenova kose, od kojih se pravi obod šešira, a zatim se izvlači pramen od kojeg se sa strane pravi ukras.

Pogledajte kako to ovaj majstor radi, i ne dajte se obeshrabriti ako ovo ne uspete da napravite iz prvog pokušaja.

Добрый вечер мои родные ,скоро Новый год ⛄️.Мне очень редко нравятся мои работы , но иногда кажется, что неужели это сделали мои руки ! Не знаю , как вам это работа ???но лично у меня слезы на глазах , от понимания и благодарности Богу за то , что он нам даёт жизнь , в которой мы можем быть счастливы !!!______________________________________________________________Good evening my dears , the New Year is coming soon ⛄️ very rare I like my works but sometimes I can't believe that I did it ! What do you think about this work ??? I have tears in my eyes when I think and understand and I want to thank God that He gives us life in which we can be happy !!!

A video posted by Георгий Кот (@georgiykot) on

Inače, frizuru je sam osmislio Georgi Kot, ruski frizer poznat po tome što pravi frizure koje podsećaju na skulpture.

Prema onome što je na svoj Instagram nalog postavio Georgi, ove godine će biti moderne elegantne frizure, poput onih glamuroznih holivudskih. Pogledajte.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti