Fuuuuuuj! (FOTO)

Autor:

Ako ste gadljivi, možda je najbolje da ne nastavite sa čitanjem... Ali je ipak i malo smešno.

4
A- A A+

Upoznajte Majka Vulfa (da, to mu je pravo ime), koji je veeeooooma maljav čovek. I pošto se nije baš dobro osećao zbog toga što su mu leđa prekrivena dlakama, Vulf je odlučio da preduzme nešto!

On je zamolio svog najboljeg prijatelja Tajlera Hardinga da se malo "poigra". Tako je nastalo prvo del u nizu- američka zastava (od malja, naravno).

Pogledajte galeriju:

"Želeo je da ima nešto čime bi mogao da se pohvali umesto neverovatno dlakavih leđa, pa smo nacrtali neke skice", rekao je Harding za "BuzzFeed".

Od tada, ova dva prijatelja iz Nampe, testiraju različite dizajne. Uz pomoć markera koji se brišu i osnovnih alata za brijanje, Harding "uređuje" Majkova leđa, a ovaj onda ide u grad da to pokaže svima.

"Odvratno je, ali je i smešno. Ne možete da kažete da nije smešno", rekao je Vulf za "KVTB" i dodao da mu za pun rast dlaka treba četiri meseca nakon što uradi neku "dlakavu sliku".

Njih dvojica sada prodaju kalendar sa "umetničkim" fotografijama na Majkovim leđima pod nazivom "CalendHAIR".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti