Oproštaj Pere Božića: Uvek uz Partizan!

Autor:

Dugogodišnji kapiten i dojučerašnji trener Partizana Petar Božić poželeo je klubu sve najbolje u budućnosti.

26
A- A A+
Aleksandar Džikić Foto: MN PressNakon poraza od Sutjeske u ABA ligi, koja je dodatno zakomplikovala život crno-belima u nikad lošijoj sezoni, Petar Božić je poručio da "neće odustati kad je najteže".

Ipak, dan kasnije on i uprava su se saglasili da se raziđu.

Petar Božić ili "profesionalni dizač", kako su ga navijači Partizana zvali u vreme dok je bio igrač, dan nakon što ga je na klupi crno-belih zamenio Aleksandar Džikić, posredstvom klupskog sajta se oprostio od kluba i navijača porukom:

"Ne odustajte, uvek sam uz Partizan!".

Evo celog njegovog obraćanja:

"Sa Partizanom sam prošao mnogo, i kao trener i kao igrač. To je klub u koji sam ponosno došao i vraćao mu se. Pružao sam uvek najbolje što sam mogao stavljajući tim i ono što Partizan jeste, tradicija i institucija, na prvo mesto. U teškom trenutku preuzeo sam odgovornost, da sa pozicije koja predstavlja veliku čast predanim radom sa ekipom ostvarim što bolji rezultat, ali ponekad i pored velike posvećenosti i rada, ostvarenje želja izostane", istakao je Božić i dodao:

"Podrška Nikole Pekovića mi je značila i želim da mu se zahvalim na tome. Crno-belima sam uvek želeo najbolje, to želim i sada, a pogotovu u budućnosti. Nastavljamo dalje, uzdignute glave, važno je verovati i ne odustajati!".

Sve vesti