Kako mali Džejk izgleda danas? (FOTO)

Autor:

U odnosu na desetogodišnjaka kojeg smo obožavali - neprepoznatljivo!

11
A- A A+

 Angus T. Džouns (22) proslavio se kao "pola muškarca" u dobro poznatom sitkomu s Čarlijem Šinom (kasnije Eštonom Kučerom). Džejk je dete razvedenih roditelja koje obožava klopu i dva dana nedeljno živi kod tate i strica "razvratnika".

Mali Džejk je od bistrog klinca koji je rano naučio da se kocka i ucenjuje kako bi dobio sve što želi, izrastao u priglupog tinejdžera koji je na kraju završio kao kuvar u vojsci. Nekako u vreme frke s Čarlijem Šinom i producentima serije, Angus izjavljuje da ljudi ne bi trebalo da gledaju "Dva i po muškarca", jer pune sopstvene glave smećem.

Pustio je bradu, pronašao Boga i napustio seriju ... tačnije, "otputovao je u Japan", ali se u poslednjoj epizodi pojavio na kratko i pokazao kako izgleda Džejk "ovih dana".

Izvor: YouTube

Nije izgledao loše, i publika je bila iskreno oduševljena što ga ponovo gleda pored "tate" Alena Krajera. Ipak, američki paparaci su pre nekoliko dana uslikali Angusa s "pravom" porodicom. Evo kako sada izgleda.

Izvor: YouTube

  Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti