Jelena Đoković: Moja stvarno loša navika

Da li i vi radite ovo?

36
A- A A+

"Ovo je tipična greška koju činim kada radim: da bi mi radni sati bili produktivniji i efikasniji, sve što mislim da će mi za to vreme trebati stavim na radni sto, kako ne bih prekidala radni proces. Obično, sve što mi treba je hrana, kao što možete videti", napisala je Jelena Đoković uz fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu.

"U svakom slučaju, to nije poenta. Poenta je da je ovo je stvarno, stvarno loša navika! Hvala Bogu moj izbor  hrane je zdrav (zamislite kada bih imala čips i čokolade na stolu!) ali moji izbori ponašanja je loš. Najbolje bi bilo da ustanem svakog sat i po, protegnem noge, napravim pauzu i vratim se ponovo da radim. Redovno treniram ujutru, ali to još uvek nije validan izgovor da se ne ustane kasnije tokom dana", napisala je takođe Jelena, želeći i nas da upozori na to koliko je kretanje važno.

"Napravila sam ovu fotografiju da me podseti na to šta imam običaj da radim, ali i da prekinem sa tom navikom", dodala je na kraju.

Da li ste i vi od onih koji se "zakucaju" za radni sto i ne ustaju dok sve ne završe?

Pišite nam u komentarima, ali i poslušajte Jelenin savet jer, ona sigurno zna, zahvaljujući Novakovim i svojim trenerima, šta treba i šta ne treba raditi kako bismo bili zdravi, ali i što bolji u poslu kojim se bavimo.

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI JOŠ JELENINIH INSTAGRAM FOTOGRAFIJA:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti