To se zove NESPORTSKI potez (VIDEO)

Autor:

Golman Espanjola pokušao je da onesposobi na vrlo podmukao način najboljeg igrača Barselone Lionela Mesija u meču Kupa kralja

21
A- A A+

Čuvar mreže Espanjola Pau Lopez dobio je salve kritika nakon meča njegovog tima sa Barselonom u prvom meču osmine finala Kupa kralja.

Nisu Lopeza kritikovali zbog četiri primljena gola (4:1), već zbog nesportskog poteza koji je napravio na tom meču. U 58. minutu utakmice, kada je Barsa već imala dobranu prednost (3:1), golman Espanjola je posle jednog ataka na njegov gol rivalskog tima, na podmukao način pokušao da onesposobi najboljeg igrača ekipe sa Nou Kampa Lionela Mesija, koji je do tada već upisao dva maestralna gola.

Lopez je namerno nagazio Mesijev članak desne noge dok je pokušavao da se pridigne, a potom se pravio "lud".

Izvor: Youtube

Omaleni Argentinac je bio vidno besan posle tog nesportskog poteza, budući da je mogao ozbiljnije da bude povređen, pa je posle prigovora sudiji, imao da kaže i "dve tri reči" Lopezu. Na sreću, duel Mesija i Lopeza završen je samo na verbalnoj raspravi.

Interesantno je da Lopez nije kažnjen posle namernog gaženja Mesija, ali budući da je snimak nefer poteza preplavio društvene mreže i izazvao brojne komentare ne bi bilo iznenađenje da golman Lopeza "popije" naknadno kaznu.

Sve vesti