Za devojke koje piju žestoko

Autor:

Ovo je tekst za sve koji misle da se žene dele na one koje piju belo i na one koje piju crveno vino.

13
A- A A+

Postoji i treća "vrsta" - žene koje piju "muška pića". To su one koje se uvrede kada im "a priori" ponude vino, one koje vole da drže plitku čašu umesto one "sa nožicom", i da lagano, iz zgloba mućkaju svoje piće i uživaju u zvuku koje proizvode kockice leda dok udaraju o kristal...

Spretne su, podjednako, i sa čokančetom, čak i kada imaju krv crveni karmin.

Psiholozi kažu da su to po prirodi prilagodljive žene, kojima ne smeta da sede za šankom, ako je njihovo omiljeno mesto u klubu već zauzeto..

U svom "kratkom" piću uživaju i dok sede na jastucima na podu, dok pišu pesme ili gledaju krvavi triler, političku dramu.

Žestoke su koliko i ono što piju, očekujte da će se lako uključiti u svaku diskusiju jer čitaju knjige za koje niko nije čuo, i citiraće ih u pravom trenutku.

I nemojte misliti da one nisu romantične. O, da, čak i suzu znaju da puste!

Povedite ih u šetnju kada pada kiša - dok šljapkaju u baricama, ljubiće vas... žestoko.

Pitate se zašto su u moru slatkih likera, ženskih koktela i elegantnih vina, izabrale ta "muška" pića? Zato što one žive u ovom trenutku, danas za danas. One grabe život baš kao čašu pića: za kragnu, na iskap.

Žestoko piju jer znaju da avantura nije "tamo negde", u dalekim egzotičnim krajevima. Avanturu pronalaze u danu koji je za sve druge tako običan.

I nema veze da li se radi o plavuši, crnki, brineti - izbor pića nema veze sa bojom kose, oblikom tela, obimom grudi, dužinom nogu. To ima veze sa stanjem duha.

Tagovi:
Sve vesti