Detalji o saobraćajki Cecinog sina (FOTO)

Autor:

Veljko Ražnatović povredio je ruku u nesreći koja se dogodila u Republici Srpskoj kod Modriče. Za volanom bio Nikola Vavić, pišu "Novosti"

20
A- A A+

Ražnatović je van životne opasnosti, ali je zadobio je prelom ručnog zgloba i stavljena mu je medicinska kragna.

Nesreća se dogodila tokom jučerašnjeg dana, kada se "audi A8" kojim je upravljao Veljkov drug direktno sudario sa "reno lagunom".

"Novosti" saznaju da je prijatelj Veljka Ražnatovića, koji je bio za volanom, Nikola Vavić, jedan od vođa navijača Partizana.

Iako je sudar bio jak i direktan, na svu sreću je izbegnuta tragedija. Automobil koji se kretao ispred njih je naglo zakočio, a pritom nije dao ni migavac, kad je skrenuo udesno.

Vozač je kako bi izbegao sudar prešao u levu traku i direktno se sudario sa "renoom".

Hitna pomoć je brzo reagovala i povređeni su prebačeni u najbliži Dom zdravlja gde je ustanovljeno da niko nema teže povrede.

Lakše povrede u udesu, pored Veljka, zadobili su i rođeni brat Aleksandra Vavića Nikola, i Milan Simić iz Šamca, vozač "reno lagune" koji se direktno sudario sa “audijem”.

Povređeni su posle ukazane prve pomoći u šamačkom domu zdravlja prevezeni na lečenje u dobojsku bolnicu, ali su Veljko i Nikola su insistirali da napuste bolnicu. Simić je i dalje na ispitivanjima u bolnici.

"Ne znam šta je uzrok njihovog skretanja u moju kolovoznu traku. To je bilo tako brzo da nisam mogao ništa da učinim. Osećam još bolove u grudima i bojim se unutrašnjeg krvarenja, imam povrede obe potkolenice", rekao je Simić "Novostima".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti