Standardno najbolja (FOTO)

Autor:

Pogledajte ko je "sevnuo", a ko zablistao na dodeli Zlatnih globusa.

Dodela nagrada Zlatni globus održana je u hotelu Beverli Hilton u Kaliforniji. Očekivano, na crvenom tepihu su se okupile sve poznate lepotice, a neke od njih su itekako privlačile pažnju.

Najprovokativnije obučena na žurci nakon dodele nagrada bila je pevačica Šarlot Ejčison, poznata pod imenom Charli XCX, koja se pojavila u kratkoj zlatnoj haljini, sa prorezima sa strane.

Dženifer Lopez imala je svojih "modnih ispada", međutim, po našem mišljenju, na ovoj dodeli je "ukrala" pažnju. Ona je na crvenom tepihu zablistala u dugoj žutoj haljini italijanskog dizajnera Đambatiste Valija. Džej Lo je oko vrata nosila ogrlicu sa cirkonima i istu takvu narukvicu i torbicu, a elegantni izgled upotpunila je šljaštećim Džimi Ču cipelama.

Lepa Dženifer je uzdahe mamila i na žurci posle dodele nagrade, gde se, ruku pod ruku sa Kasperom Smartom, pojavila u dugoj beloj haljini, a one šljašteće cipele zamenila je srebrnim sandalama.

Pogledajte fotogaleriju, pa nam kažite lo je, po vašem mišljenju, bio najlepše obučen na dodeli Zlatnih globusa.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti