Prevaspitala ga! (VIDEO)

Autor:

Glumica trenirala strogoću u na konferenciji za novinare nakon dodele Zlatnog globusa.

6
A- A A+

Dženifer Lorens je iskritikovala novinara, jer je non-stop piljio u svoj mobilni telefon dok joj je postavljao pitanja na konfereniciji za novinare održanoj nakon dodele Zlatnog globusa.

Mlada oskarovka koje ja osvojila "Globus" za ulogu u filmu "Joy" ga je prekinula u pola rečenice govoreći mu da mora da prestane da gleda u telefon.

"Ne možeš da živiš iza tog telefona celog života, burazeru! Ne smeš to da radiš, moraš da živi sada, u trenuku", objasnila mu je glumica, a on je odmah počeo da se izvinjava.

Kada je novinar ponovo pokušao da joj postavi pitanje "Kako se oseća na dodeli Oskara?", ona se još više iznervirala.

"Mi smo na dodeli Zlatnog globusa i ti bi to znao da ne držiš telefon stalno u ruci", ponovo je nasmejala sve u sali glumica.

Ipak, njeni obožavaoci na drušvenim mrežama nisu njene prozivke najbolje protumačili, jer mislie da nije u redu prozivati nekog kome engleski nije maternji jezik i možda je "novinar koristio mobilni kako bi pročitao pitanje ispravno".

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti